Relationship Director SME

Relationship Director SME

  • Scale-up
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 1116 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Client confidentieel werkgeverspagina voor andere vacatures

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank heeft torenhoge ambities. De Relationship Director SME speelt daarin een belangrijke rol. Hij/zij bouwt een leningenportefeuille in de zakelijke vastgoedmarkt en helpt zo ondernemers hun bedrijf te groeien. Een unieke kans om aan de basis te staan van een innovatieve, digital-first bank.

Over de Nieuwe Digitale Ondernemersbank

Onder de werktitel ‘Nieuwe Digitale Ondernemersbank’ bouwt een ervaren en ambitieus team aan een nieuwe Nederlandse bank. Deze nieuwe bank – op het grensvlak van banking en fintech – helpt ondernemers om in deze marco-economisch en technologisch snel veranderende tijden hun doelen te verwezenlijken.

De typische klant van de Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een ondernemer met een jaarlijkse omzet tussen de 1 en de 50 miljoen euro. Daarnaast kunnen ook particulieren er terecht. Zij krijgen hier nog ouderwets rente op hun spaargeld en steunen daarmee tegelijkertijd het MKB.

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank investeert veel in nieuwe technologie. Zo ontwikkelen ze uitstekende digitale dienstverlening die sneller, beter en klantgerichter is dan die van traditionele banken. Daarbij heeft de nieuwe bank oog voor maatwerk: met een sterke klantfocus bieden ze precies wat iedere individuele ondernemer nodig heeft om op lange termijn succesvol te zijn.

“Ons internationaal georiënteerde team heeft veel ervaring in banking, fintech, startups, scale-ups en bij toonaangevende spelers als Amazon en Goldman Sachs. Dankzij deze unieke mix kunnen we hier echt iets revolutionairs neerzetten.” – CEO

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een startup met een ijzersterke uitgangspositie. Een grote internationale investeerder heeft zich voor tientallen miljoenen gecommitteerd en de nieuwe bank is ook al in het bezit van een Nederlandse banklicentie. Daarmee kan het team een vliegende start maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zet de Nieuwe Digitale Ondernemersbank vernieuwende, digitale proposities neer waarmee het in no time Europa gaat veroveren.

Vacature: Relationship Director SME

Commercieel vastgoed is een belangrijke markt voor de Nieuwe Digitale Ondernemersbank. De Relationship Director SME is verantwoordelijk voor het opbouwen van een leningenportefeuille in dit segment. Zijn/haar opdracht: in het eerste jaar tientallen miljoenen uitlenen aan ondernemers, en de interne processen zo neerzetten dat het daarna snel op kan schalen naar honderd miljoen plus.

“We zullen de komende jaren enorm gaan groeien. Dat geeft allerlei kansen: een steeds grotere portefeuille, een groter team en ook steeds meer internationale activiteiten.” – Chief Customer Officer

Ruime ervaring en een uitgebreid netwerk in het MKB en binnen commercieel vastgoed (makelaars, banken en financiers) zijn voor deze functie cruciaal. De Relationship Director SME volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en speelt proactief in op de kansen die zich voordoen. Daarbij kan hij/zij leunen op zijn/haar bewezen trackrecord in het opbouwen van leningenportefeuilles van honderden miljoenen in zakelijk vastgoed en MKB, en in het binnenhalen van deals tussen de 250 duizend en 5 miljoen euro.

De klant staat bij de Nieuwe Digitale Ondernemersbank centraal. De Relationship Director SME kent zijn/haar klanten door en door, en herkent precies wat ondernemers nodig hebben om hun business te groeien. Daarbij maakt de Relationship Director SME – samen met een Product Specialist – zorgvuldige afwegingen tussen commerciële belangen en risico’s.

De Relationship Director SME krijgt de kans vanaf het begin de bank mee vorm te geven. Hij/zij is meewerkend voorman die tegelijkertijd het team uitbreidt, het salesproces vormgeeft, meedenkt over digitale vernieuwing, en de waardepropositie richting ondernemers continu aanscherpt.

 

Interesse?  

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.