Projectmanager

Projectmanager

  • Consulting Exit
  • Sustainability
  • Voorburg
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 1202 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Eteck werkgeverspagina voor andere vacatures

Alles wat Eteck doet, staat in het teken van de energietransitie. Door zoveel mogelijk woningen en gebouwen duurzaam te verwarmen en verkoelen, gaat de scale-up voor maximale impact. De Projectmanager is onmisbaar om de aanhoudende groei van de scale-up mogelijk te maken. 

Over Eteck

Eteck wil zoveel mogelijk woningen en gebouwen voorzien van duurzame warmte en koeling. Het doel: nul CO₂-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen en honderd procent wooncomfort. Daarmee levert de Nederlandse scale-up al jaren een onmisbare bijdrage aan de energietransitie. In Nederland is Eteck matktleider op haar gebied. In 2020 waren de projecten van Eteck goed voor een reductie van ruim 36.500 ton CO₂.

Dat is mooi, maar nog lang niet genoeg. Eteck is ervan overtuigd in 2050 meer dan een miljoen woningen en gebouwen van betaalbare duurzame warmte te kunnen voorzien. De reductie van de CO₂-uitstoot die ze daarmee bereiken, is enorm. Plus: maximaal wooncomfort voor de eindgebruiker.

In het kantoor in Voorburg zetten zo’n honderd gedreven medewerkers zich elke dag in om die ambities waar te maken en nog meer impact te hebben. Die drive zit diep in het DNA van de organisatie verankerd. Vorig jaar ontving Eteck voor het negende jaar op rij de FD Gazelle award. 

Vacature: Projectmanager

Eteck is een uitgesproken ambitieuze organisatie. De komende drie jaar wil de scale-up het aantal aansluitingen verdubbelen. Het PMO-team – bestaande uit een zestal gedreven projectmanagers en consultants, waaronder deze Projectmanager – is erop gebrand die doelstelling te realiseren.

De Projectmanager werkt aan een breed scala van uitdagende iniatieven en projecten, doorgaans zo’n twee of drie tegelijk. Sommige initiatieven zijn binnen twee maanden afgerond; anderen kunnen een jaar in beslag nemen. De hands-on Projectmanager is vanaf het begin bij een project betrokken en krijgt daarin veel verantwoordelijkheid. Zij/hij ondersteunt de business bij het opstellen van het projectplan en levert benodigde (business)analyses nauwkeurig aan. Daar houdt het niet bij op, integendeel: de Projectmanager is ook nauw betrokken bij de implementatie van de projecten.

Interne optimalisatieprojecten
Het gaat om interne projecten gericht op afdelingen binnen de hele organisatie, waaronder HR, inkoop, customerservice, assetmanagement en alles daartussenin. Dat maakt projecten in de praktijk soms complex, maar bovenal heel uitdagend en leerzaam. In veel projecten staat procesoptimalisatie centraal, en ook data- en IT-gerelateerde projecten zijn goed vertegenwoordigd. Wat ze gemeen hebben, is dat elk traject grote (financiële) impact op Eteck en de toekomst van de organisatie heeft.

De rol is een uitgelezen kans voor een proactieve projectmanager die goed gedijt in een dynamische scale-up. Zij/hij rapporteert direct aan de Manager of the Transformation Office. Eteck is een ambitieuze, down-to-earth organisatie waarin lijnen kort zijn en snel geschakeld wordt. Bij succes liggen mooie doorgroeimogelijkheden in het verschiet. 

 

Interesse? 

Eteck werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.