Product Specialist Commercial Real Estate

Product Specialist Commercial Real Estate

  • Scale-up
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1331 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Client confidentieel werkgeverspagina voor andere vacatures

De Product Specialist Commercial Real Estate krijgt bij de Nieuwe Digitale Ondernemersbank de unieke kans om mee te bouwen aan een innovatieve, digital-first bank. Met zijn/haar inhoudelijke expertise en commerciële mindset, bouwt de Product Specialist een commerciële vastgoedportefeuille met solide assets en de juiste risicoafwegingen.

Over de Nieuwe Digitale Ondernemersbank

Onder de werktitel ‘Nieuwe Digitale Ondernemersbank’ bouwt een ervaren en ambitieus team aan een nieuwe Nederlandse bank. Deze nieuwe bank – op het grensvlak van banking en fintech – helpt ondernemers om in deze macro-economisch en technologisch snel veranderende tijden hun doelen te verwezenlijken.

De typische klant van de Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een ondernemer met een jaarlijkse omzet tussen de 1 en de 50 miljoen euro. Daarnaast kunnen ook particulieren er terecht. Zij krijgen hier nog ouderwets rente op hun spaargeld en steunen daarmee tegelijkertijd het MKB.

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank investeert veel in nieuwe technologie. Zo ontwikkelen ze uitstekende digitale dienstverlening die sneller, beter en klantgerichter is dan die van traditionele banken. Daarbij heeft de nieuwe bank oog voor maatwerk: met een sterke klantfocus bieden ze precies wat iedere individuele ondernemer nodig heeft om op lange termijn succesvol te zijn.

“Ons internationaal georiënteerde team heeft veel ervaring in banking, fintech, startups, scale-ups en bij toonaangevende spelers als Amazon en Goldman Sachs. Dankzij deze unieke mix kunnen we hier echt iets revolutionairs neerzetten.” – CEO

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een startup met een ijzersterke uitgangspositie. Een grote internationale investeerder heeft zich voor tientallen miljoenen gecommitteerd en de nieuwe bank is ook al in het bezit van een Nederlandse banklicentie. Daarmee kan het team een vliegende start maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zet de Nieuwe Digitale Ondernemersbank vernieuwende, digitale proposities neer waarmee het in no time Europa gaat veroveren.

Vacature: Product Specialist Commercial Real Estate

De komende jaren staat er bij de Nieuwe Digitale Ondernemersbank maar één thema centraal: groei. De Product Specialist Commercial Real Estate speelt een belangrijke rol in het zorgvuldig, duurzaam en schaalbaar realiseren van dit doel. Hij/zij bouwt – in nauwe samenwerking met de Relationship Director en de CCO – een vastgoedportefeuille op met solide assets en een goede risicobalans.

“De Product Specialist begrijpt de risico’s van commercieel vastgoed als geen ander, maar richt zich tegelijkertijd ook op de kansen. Hij/zij denkt proactief mee over wat er wél kan zonder de risico’s uit het oog te verliezen.” – Chief Customer Officer

De Product Specialist heeft diepe expertise op het gebied van de financiering van zakelijk vastgoed, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Hij/zij zet die kennis in om deals te structureren en input te geven op de belangrijkste afwegingen. Zo zorgt de Product Specialist dat de deals die de Nieuwe Digitale Ondernemersbank aangaat op de lange termijn waarde creëren voor alle partijen en passen binnen het risicobeleid van de bank.

Bij de Nieuwe Digitale Ondernemersbank heeft de Product Specialist de unieke kans om zijn/haar diepe expertise in te zetten in een omgeving die hard groeit. Daarmee krijgt hij/zij alle ruimte om mee te denken over commerciële thema’s en over de inrichting van efficiënte, digitale processen. Alles om ondernemers optimale producten en services te bieden en zo de leningenportefeuille zorgvuldig op te bouwen.

 

Interesse?

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via Annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.