Junior Online Marketeer

Junior Online Marketeer

  • Marketing
  • Consumer
  • Amsterdam
  • 442 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Junior Online Marketeer werkgeverspagina voor andere vacatures

Ace & Tate heeft de brillenwereld behoorlijk omver geschopt – en terecht. Want waarom honderden euros betalen voor zo iets essentieels als goed zicht en waarom moet je daar per se voor naar een winkel? En nog crucialer: waarom hebben brillendragers vaak maar één bril? Mark de Lange (Founder en CEO): “Bij Ace & Tate vinden we dat dit anders kan. We focussen op design, kwaliteit en prijs. Tegelijkertijd bouwen we een sterk merk en we doen dat – zoals het elke fatsoenlijke start-up betaamt – online. We groeien hard en investeren daarom in talent. Ik zou zeggen: een betere plek om je carrière in de wondere wereld van online te starten is er niet.”

Over Ace & Tate

In 2013 was Mark de Lange (Founder en CEO van Ace & Tate) in New York en daar kocht hij een leuk montuur waar hij thuis – in Amsterdam – glazen in wilde laten zetten. “Nou, dat was makkelijker gezegd dan gedaan,” zegt hij daarover. De Lange: “Daarnaast vond ik het maar raar dat ik dertig paar sneakers in de kast had staan en slechts één bril. En dat terwijl een bril het meest ‘in your face’ accessoire is van allemaal.” De missie van Ace & Tate is: change your eyewear as often as you change your sneakers. Het idee van kunnen kiezen welke bril je draagt op welk moment, staat één-op-één met het feit dat een bril dan niet meer dan € 100 mag kosten. De Lange: “Kijk, met alle respect [hij legt zijn bril op tafel] dit is gewoon plastic. Het is wel van goede kwaliteit, maar geen waanzinnig innovatief product. Waarom moet het dan zo duur zijn?” Ace & Tate houdt de prijs laag door een aantal schakels uit de keten te halen. Ze werken samen met vier leveranciers in Italië en ontwerpen zelf alle monturen.

Een online product

“Ik hoor je denken, een bril is toch niet online? Dat is ook zo, maar ons belangrijkste kanaal, de website, wel.” – Camiel de Lange van Bergen, Founder en CMO

Het Product Team bij Ace & Tate zorgt dat de website werkt, dat de juiste features ontwikkeld worden, dat er voldoende bezoekers komen en dat zij een prettige ervaring overhouden na een bezoek aan de website. Het is de taak van het Online Marketing Team dat al die bezoekers na hun eerste aankoop, ook voor een re-order terug komen bij Ace & Tate. Zowel het Product Team als het Online Marketing Team rapporteren aan CMO, Camiel de Lange van Bergen.

“Onze brillen zijn niet duur, dus je kunt er gemakkelijk meerdere modellen van hebben. Om te zorgen dat de consument dat ook wil brengen we een magazine uit, zijn we actief op social media en versturen we e-mails. Essentieel is dat we willen inspireren, niet opdringen.” – Camiel de Lange van Bergen, Founder en CMO

Het Online Marketing Team wordt aangestuurd door Carl Brenninkmeijer, Senior Online Marketeer. Zijn team bestaat uit één Designer, één Copywriter, één Email Marketeer en de Junior Online Marketeer.

Vacature voor en Junior Online Marketeer

Er is veel data beschikbaar bij Ace & Tate. De beschikbaarheid van data is één ding, daar de juiste inzichten uithalen en dat vertalen naar werkbare concepten is een tweede. De Junior Online Marketeer is een resultaatgericht persoon die graag diep de data induikt en met werkbare voorstellen op de proppen komt. Bijvoorbeeld: iemand kijkt alleen maar naar zonnebrillen zonder sterkte, dan zou het raar zijn als diegene wel een uitnodiging krijgt om zijn of haar ogen te laten testen. Of: terugkerende bezoekers willen altijd weten waar de dichtstbijzijnde winkel is, wat betekent dat? De Junior Online Marketeer is bekend met de hele customer journey (omni-channel) en weet op welk moment een klant met welke boodschap benaderd moet worden om de hoogste conversie te realiseren. De Junior Online Marketeer werkt intensief samen met de andere professionals in het team, en voorziet hen van de juiste inzichten. Deze persoon ontvangt coaching van de Senior Online Marketeer en heeft ook regelmatig contact met de CMO. Een mooie positie om snel, veel te leren dus.

Contact

Junior Online Marketeer Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.