Online Marketeer

Online Marketeer

 • Scale-up
 • Consulting
 • Zeist
 • Gepubliceerd op: 24 september 2019
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 456 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Vanaf 3 jaar ervaring in online marketing, liefst bij een internationale corporate
 • Ervaring met internationale groei
 • Strategische kennis en ervaring
 • Vloeiende beheersing van het Engels en het Nederlands, in woord en schrift

‘Ben jij blauw, geel, of rood?’ Grote kans dat die vraag je ooit gesteld is. Management Drives is het pionierende bedrijf achter het categoriseren van leiderschapsstijlen in zes kleuren, waarbij leiderschap meer is dan het “zijn” van een kleurtje. Ooit begonnen als leiderschapsconsultancy heeft Management Drives zich inmiddels ontwikkeld tot een organisatiepartner die Software as a Service aanbiedt, om organisaties, teams en individuen te helpen hun effectiviteit en plezier in het werk te maximaliseren. Dit concept rolt Management Drives ook in het buitenland uit en daarbij wordt een volgende stap gezet. Het zoekt daartoe een strategische en ondernemende Online Marketeer.

De groei van Management Drives

Management Drives begon als boutique organisatieconsultancy: een handvol gecertificeerde, interne coaches ging namens het bedrijf op pad om workshops en langere trajecten bij klanten aan te bieden, op het gebied van leiderschap, functioneren in teams, en organisatieverbetering. Om beter op de klantvraag in te spelen en het model schaalbaar te maken heeft het bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot SaaS-leverancier. Management Drives leidt mensen op in de methodiek en het gebruik van de software. Dit heeft intussen geresulteerd in een groot netwerk van ruim 2500 licentiehouders in 44 landen.

Vacature: Online Marketeer

De volgende uitdaging zit hem in internationale groei. Management Drives is weliswaar via licentiehouders (gecertificeerde bedrijven en onafhankelijke coaches die de software aan cliënten leveren en trajecten begeleiden) actief in 44 landen, maar de strategische lijn moet worden versterkt. In het buitenland worden Master Partners aangesteld, die verantwoordelijk zijn voor uitbreiding in hun regio door nieuwe licentiehouders op te leiden. Het kantoor in Nederland bepaalt de internationale positionering en ondersteunt de Master Partners met corporate marketing en content.

Samen met Denise Capello, de ervaren Director Business Development, zal de Online Marketeer zich op deze uitdaging storten. Hij of zij krijgt als taak een marketingstrategie te implementeren op basis van kennis, ervaring, en data. De Online Marketeer wil onderdeel zijn van een groeiend succes, en speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een resultaatgerichte internationale marketingstrategie. Daarbij kan gedacht worden aan data-sourcing en analyse, online branding en het identificeren en optimaliseren van mogelijkheden die leiden tot meer conversies.

De Online Marketeer kan uitstekend content schrijven en redigeren voor sociale media en andere communicatiekanalen. Hij of zij kent deze kanalen uitstekend, en beseft daarbij telkens wie de doelgroep is en hoe deze het best geprikkeld wordt. Ook heeft de Online Marketeer ervaring met het opzetten van SEA- en SEO-campagnes, marktonderzoek, het in de gaten houden van trends, en het uitdenken van marketingstrategieën.

De Online Marketeer is initiatiefrijk en creatief, immers: deze uitdaging is nieuw binnen het bedrijf. Aan de Online Marketeer de taak deze zo succesvol mogelijk vorm te geven. Management Drives zoekt iemand die aanpakt, initiatieven neemt en zaken nauwgezet afrondt. Daarbij kan hij of zij leunen op een team van toegewijde leiderschapsexperts, die individuele groei hoog in het vaandel hebben staan. Ook werkt de Online Marketeer nauw samen met collega marketeer, Tim van der Meer.

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring in online marketing en internationale groei. Hij of zij heeft bijvoorbeeld gewerkt in een internationale corporate en heeft nu zin om zelf in het diepe te springen, in een kleinere omgeving met een andere uitdaging.

“We zijn bezig met een enorme uitdaging om te groeien en dat pakken we aan op een ondernemersmanier. We zoeken bewust naar een professional die online marketing naar een next level kan brengen en om in deze fase met het bedrijf mee te groeien op het strategische- en marketingvlak.” – Richard Berenschot, Managing Partner.

Management Drives werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Online Marketeer

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.