Marketingcommunicatie Teamlead

Marketingcommunicatie Teamlead

 • Marketing
 • Consumer
 • Gorinchem
 • Vanaf 5 jaar jaar werkervaring
 • 910 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Deli Home werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Meer dan vijf jaar werkervaring in B2C en B2B
 • Achtergrond in offline en digitale marketing en e-commerce
 • Ervaring met bouwen van teams
 • Affiniteit met de maakindustrie
 • Verandermanager

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Deli Home voorziet consumenten en professionals van veelal op maat gemaakte producten en constructiematerialen. Met een digitale groeistrategie wil het bedrijf zich ontwikkelen tot de Digitale Timmerfabriek van Europa. De Teamlead Marketingcommunicatie speelt daar een centrale rol in. Zij/hij brengt innovatie en zet consistente en inspirerende klantreizen neer.

Over Deli Home

Deli Home is een internationale leverancier van doe-het-zelf- en bouwmaterialen waarmee mensen hun huis kunnen verfraaien en comfortabeler kunnen maken. Het bedrijf staat voor duurzaamheid en kwaliteit en combineert haar rol als groothandelaar met eigen productie en productontwikkeling. Daarmee is Deli Home actief in de hele keten: van inspiratie en creatie tot levering en montage. Het bedrijf volgt de laatste trends op de voet en helpt klanten om in te spelen op de veranderende behoeften van de consument.

De klanten van Deli Home zijn met name grootschalige doe-het-zelfretailers en bouwprofessionals. Zij profiteren van het brede assortiment aan woonproducten, vaak op maat gemaakt in de eigen productiefaciliteiten. Denk aan deuren, vloer- en trapoplossingen, kasten, horren maar ook houten plaatmateriaal en profielen. Klanten kunnen bij Deli Home terecht voor producten van bekende merken als CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp.

We gebruiken uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen, voldoen aan de European Timber Regulation en zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd. Dat vragen we ook van al onze leveranciers. Daarnaast beperken we verpakkingsmateriaal, verminderen we afvalstromen en zetten we ons in voor efficiënt transport.” – Victor Aquina, CEO

Met locaties in Nederland, België, Tsjechië, Hongarije, Portugal en Polen is Deli Home al behoorlijk internationaal. Het doel van het bedrijf is om in de komende vijf jaar een nog sterkere positie op te bouwen in heel Europa en de omzet te verdubbelen. Daarvoor zet het bedrijf – onder andere via acquisities – in op een online groeistrategie. Particuliere klanten krijgen via digitale tools alle mogelijkheden om met Deli Homes producten in hun huis aan de slag te gaan: zelf, met de hulp van de experts van het bedrijf, of volledig ontzorgd via professionele aannemers. Zo bouwt het bedrijf aan de digitale timmerfabriek van de toekomst.

Vacature: Teamlead Marketingcommunicatie

In het transformatieproces naar de digitale timmerfabriek speelt marketing een belangrijke rol. Eerder heeft het bedrijf flink geïnvesteerd in de digitale basis (bijvoorbeeld websites en portals). De volgende stap is het vernieuwen van de marketingcommunicatie: gericht contact met de doelgroepen (consumenten en professionals), consistentie en efficiëntie in klantreizen over producten, regio’s en categorieën heen én een team in Nederland en daarbuiten dat daar naadloos bij aansluit. De Teamlead Marketingcommunicatie heeft de strategische en operationele leiding over de marketingcommunicatie van meerdere productcategorieën van Deli Home (opbergen, traprenovatie, vloeren, hout en insectenwering) en is daarmee verantwoordelijk voor de vernieuwingsslag die in de marketingcommunicatie gemaakt moet worden. Zij/hij rapporteert aan de Head of Marketing en stuurt een team van vier professionals aan.

Als marketingteam voelen we ons een start-up binnen een bestaande organisatie. De Teamlead Marketingcommunicatie krijgt dan ook alle vrijheid om vanuit haar/zijn eigen energie, creativiteit en ervaring iets moois neer te zetten.” – Jochem de Boer, Head of Marketing

De rol draait vooral om innoveren. Er moet in de komende jaren immers veel vooruitgang worden geboekt. Dat vraagt om een ondernemende en agile manier van werken: op kleine schaal testen, data en feedback verzamelen en bij succes snel opschalen. De Teamlead Marketingcommunicatie brengt die innovatie maar zorgt er tegelijkertijd voor dat collega’s binnen en buiten Marketing mee worden genomen in de transitie. Dat vraagt om de juiste balans tussen doorpakken, inhoudelijke expertise en verandermanagement, empathie en stakeholdermanagement.

Het team van zo’n vier fte’s werkt vanuit Gorinchem. Samen met hen zet de Teamlead Marketingcommunicatie een prettige, snelle en intuïtieve gebruikservaring neer. Ook ontwikkelt zij/hij campagnes en activiteiten over de hele customer journey die de customer engagement verhogen. Tot nu toe lag de focus daarbij vooral op eigen kanalen (eigen websites, apps en websites van retailers). Daar zullen in de komende tijd steeds meer nieuwe kanalen bijkomen. De Teamlead Marketingcommunicatie en haar/zijn team werken nauw samen met de andere marketingdisciplines, Digitale Marketing en Operationele Marketing. Ook de samenwerking met de business is belangrijk, vooral met de teams die commercieel verantwoordelijk zijn voor de productcategorieën.

De rol is bij uitstek geschikt voor een Teamlead Marketingcommunicatie die het leuk vindt om te bouwen en energie krijgt van innovatie en verandering. Zij/hij krijgt veel ruimte voor eigen ideeën en kan een tastbare bijdrage leveren aan de groei van een internationaal bedrijf.

 

Interesse?

Deli Home werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Max Tasseron via max.tasseron@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

 

Contact

Max Tasseron Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.