Manager Cash & Accounting

Manager Cash & Accounting

 • Finance
 • Consumer
 • Veghel
 • 499 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Jumbo Vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Jumbo Supermarkten groeit, mede door de lancering van nieuwe formats en de recente overnames van C1000, Super de Boer, La Place en Emté. Met een verzevenvoudiging in omzet in de afgelopen tien jaar als resultaat. Achter dit commercieel succes gaat een wereld van cijfers, sterke financiële processen en logistiek schuil. Op dit moment zoekt het bedrijf een Manager Cash & Accounting om sturing te geven aan de financiële kernprocessen, deze elke dag te verbeteren en aan te blijven sluiten bij de sterke groei en innovatie van Jumbo.

JUMBO SUPERMARKTEN

De consumentenomzet van Jumbo is in 2017 door de recordgrens van 7 miljard euro heengeschoten, goed voor een marktaandeel van ruim 19% In totaal is de omvang van Jumbo verzevenvoudigd in vergelijking met 2010. Enerzijds een gevolg van exponentiële organische groei, anderzijds heeft een ambitieuze acquisitiestrategie bijgedragen aan het succes. Jumbo wil de komende jaren verder doorgroeien én heeft oog voor het verbeteren van de huidige operatie. Bijvoorbeeld door de klantenservice te optimaliseren, het assortiment te blijven ontwikkelen en natuurlijk door de prijsstelling te perfectioneren. Daarom wordt flink geïnvesteerd in het aantrekken van (digital) talent en het versterken van de commerciële teams.

Vacature: Manager Cash & Accounting

Jumbo laat al jaren op rij imposante groeicijfers zien. De ambitie is om deze trend voort te zetten en dat is alleen mogelijk met een goed functionerende backoffice. Een belangrijk onderdeel daarvan is de afdeling Finance & Accounting bestaande uit Accounting & Reporting, Business Process Outsourcing, Tax en Accounting Operations.

Accounting Operations zorgt ervoor dat het behandelen van inkomende facturen, het debiteurenbeheer en het verwerken van de constante kassastromen voor Jumbo, jumbo.com en La Place gestructureerd verloopt.

Accounting Operations bestaat uit twee teams: Accounts Payable en Cash Office & Facturatie- en Debiteurenbeheer. Op dit moment is er ruimte voor een Manager van het tweede team, Cash Office & Facturatie- en Debiteurenbeheer. Deze Manager Cash & Accounting geeft sturing aan het team van ongeveer zestien fte. Hij/zij bouwt het team verder op en zorgt dat alle professionals kunnen excelleren in hun functie. De focus ligt op het stabiliseren van de onderliggende financiële processen.

Competence Center

De afdeling Finance & Accounting beweegt meer en meer richting een Financieel Competence Center. In nauwe samenwerking met de teams is bepaald wat de route is, en samen met de teams wordt dit stap-voor-stap geïmplementeerd.

Een dynamische organisatie als Jumbo, heeft een Competence Center nodig om de groei te ondersteunen. Want naast het op tijd betalen van alle rekeningen en het verwerken van zo’n 100.000 facturen per week, zijn ze óók een belangrijk aanspreekpunt. Zowel voor leveranciers, winkels als voor interne stakeholders die vragen hebben over financiële processen en inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld IFRS, BTW en/of SAP.

De Manager Cash & Accounting bouwt actief mee aan de omwenteling van backoffice tot Financieel Competence Center. Denk daarbij aan het verder automatiseren en standaardiseren van de betalingen, het implementeren van nieuwe debiteurenprocessen, optimaliseren en verder robotiseren. De Manager Cash & Accounting stelt zichzelf continu de vraag: wat kan vandaag beter?

Profiel

De Manager Cash & Accounting is een gedreven professional en heeft veel ervaring in het aansturen van teams.

Ervaring

 • Ervaring met leidinggeven van grote teams
 • Optimaliseren van financiële processen
 • Change Management

Persoonlijkheid

 • Procesgericht
 • Oog voor details
 • Verbinder en coach
 • Jumbo DNA: Samen. Ondernemen. Winnen.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.