Manager

Manager

  • Consulting
  • Utrecht
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 2195 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf vijf jaar ervaring
  • Bij een supply chain-, management- of strategieconsultingbureau
  • Of bij een in-house strategieteam
  • Strategieconsulting-toolkit
  • Sterk stakeholder management

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Argon & Co helpt bedrijven met creatieve, pragmatische en uitvoerbare adviezen op het gebied van bijvoorbeeld digitale transformaties, supply chain en planning of commerciële strategie. De Manager leidt projecten en teams bij dit ambitieuze en ondernemende kantoor. Daarmee biedt deze functie alle kans om mee te bouwen aan Argon & Co en volop gelegenheid voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Over Argon & Co

Argon & Co is een strategieconsultant met een focus op (digital) operations en supply chain. Het bedrijf is begonnen als netwerk van zelfstandige consultants met ervaring bij grote kantoren die gezamenlijk projecten uitvoerden. Uit deze samenwerking is vijftien jaar geleden M3 Consultancy ontstaan, met een vast team van consultants, managers en partners. In september 2023 is M3 Consultancy toegetreden tot Argon & Co. Dit biedt nieuwe kansen op het gebied van portfolio-uitbreiding en internationale staffing. De ondernemende mindset is nog altijd goed terug te zien in de huidige bedrijfscultuur.

Argon & Co helpt bedrijven hun supply chain optimaal te stroomlijnen en daarmee hun strategische doelen te realiseren. Het bureau richt zich met name op operationele vraagstukken van strategisch niveau. Dat doet Argon & Co veelal voor grote corporates met een sterke logistieke, mobiliteits- of productiecomponent zoals Schiphol, Unilever, NS en bol.com. Onderwerpen waar Argon & Co over adviseert zijn bijvoorbeeld datagedreven planningsprocessen, de link tussen supply chain en commercie, optimalisatie van werkkapitaal en productiviteitsverbetering. Argon & Co heeft echter ook een groeiende strategietak en breidt zijn focus langzaam maar zeker uit naar andere domeinen zoals commerciële strategie, organisatiedesign en due diligence.

Het team van Argon & Co bestaat uit 17 enthousiaste consultants. De ambitie is om te groeien naar een team van minimaal 25 collega’s en tegelijkertijd de voordelen van een kleinschalig kantoor te behouden. Want dat is wat Argon & Co kenmerkt: een open en betrokken cultuur waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt en waarin iedere consultant de ruimte krijgt een steile leercurve te realiseren.

Vacature: Manager

De kern van het werk als Manager is het adviseren van klanten en het aansturen van de projectteams waarin dit gebeurt. De Manager werkt per project met één of twee collega’s aan het oplossen van uitdagende vraagstukken. Zij/hij is hierbij het belangrijkste aanspreekpunt en de dagelijkse sparringpartner voor de klant. Ook onderhoudt de Manager nauw contact met de betreffende partner, die doorgaans een dag per week beschikbaar is om input te leveren op het project.

De Manager bepaalt de koers aan de hand van sterke stakeholdercommunicatie en uitstekende analytische en storyliningvaardigheden. Zij/hij stuurt bovendien de consultant(s) in het team aan die verantwoordelijk zijn voor een of meerdere werkstromen. Bij een junior associate zal de Manager elke dag inhoudelijk meekijken en actief vaardigheden overbrengen; bij een senior associate volstaan een wekelijkse problem solve-sessie en wat coaching.

De lat ligt voor iedere opdracht weer ongemeen hoog. Toch is er een prettige cultuur met een goede balans tussen werk en privé. Consultants bij Argon & Co roemen de werksfeer en de ruimte om in de avonden en weekends tijd voor zichzelf te maken.

We werken liever mét dan voor de klant. Want een advies kan nog zo briljant zijn, als het niet leeft op de werkvloer, wordt het niet uitgevoerd. Zo hebben we onlangs de schoonmaak van treinstellen onder de loep genomen in een samenwerking met NS, Prorail en schoonmaakbedrijven, en gezamenlijk een plan opgesteld om de bottlenecks in deze dagelijkse operatie weg te nemen. Inmiddels is dat plan op vijftien rangeerterreinen geïmplementeerd.” – Tim van Pelt, Manager

Deze functie is de ideale volgende stap voor een ervaren management- of strategieconsultant die op hoog niveau presteert en in het vak wil blijven, maar op zoek is naar een betere work/life balance. Of voor iemand met enkele jaren ervaring in het in-house strategieteam van een corporate die toe is aan de stap naar een managersfunctie.

Argon & Co werkt volgens de klassieke strategiemethode: hypothesegedreven storylining, datagedreven analyses uitvoeren en ten slotte de uitkomsten overtuigend presenteren aan de klant. De consultancytoolkit – storylining, stakeholder management, sterke analytische vaardigheden en uitstekende beheersing van PowerPoint en Excel – is dus een belangrijke vereiste voor de Manager.

De Manager krijgt alle ruimte om haar/zijn persoonlijke ontwikkeling zelf vorm te geven. Voor iemand die graag initiatief neemt, biedt dat enorm veel vrijheid en mooie kansen.

Interesse?

Argon & Ci werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.