Management Consultant

Management Consultant

 • Consulting
 • Bergambacht
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 3572 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Bisnez werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van adviesopdrachten en implementeren van strategische/tactische veranderingen bij grote organisaties
 • Wo richting bedrijfs-/bestuurskunde, financieel management, organisatiewetenschappen of bedrijfseconomie
 • Certificering in een eigen expertisegebied is een pre (b.v. LEAN Six Sigma/verandermanagement)

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Management- en adviesbureau Bisnez ondersteunt verschillende opdrachtgevers bij het succesvol doorvoeren van complexe veranderingen. In samenwerking met de opdrachtgever zorgt de Management Consultant ervoor dat de gewenste transformatie er daadwerkelijk komt.

Over Bisnez

Bisnez is al ruim 20 jaar een succesvol veranderbureau waar opdrachtgevers en medewerkers centraal staan. Om veranderingen door te voeren, werkt Bisnez als een partner met en naast zijn klanten. En deze taak stopt niet na het opstellen van een waterdicht plan, maar juist nadat ditzelfde plan daadwerkelijk is geïmplementeerd. Bisnez vertrekt dus pas zodra de verandering stevig in de organisatie is verankerd.

Het management- en adviesbureau opereert op het terrein waar processen, informatie en control samenkomen. In het totaal bestaat de dienstverlening van Bisnez uit drie onderdelen, namelijk:

 • Advies & inrichting
 • Projectmanagement & realisatie
 • Verankering & optimalisatie

Met zo’n vijftig man sterk bedient Bisnez een scala aan opdrachtgevers. Denk hierbij onder andere aan de overheidsinstanties, zoals ministeries en gemeentes, maar ook banken en verzekeraars, energiebedrijven en zorginstellingen. Op dit moment is er ruimte voor een nieuwe Management Consultant, iemand die nog meer organisaties de toegevoegde waarde van Bisnez kan laten ervaren.

Vacature: Management Consultant

Met een dijk aan inhoudelijke kennis over – of sterke affiniteit met – de domeinen processen, informatie en control, adviseert de Management Consultant klanten op zowel strategisch als tactisch niveau. Van business analyses uitvoeren tot eigen aanbevelingen implementeren, de Management Consultant weet wat te doen. Daarnaast zijn business cases schrijven, proces- en organisatie-inrichting, governance en sturing voor haar/hem vertrouwde thema’s. Ook maakt het voor deze persoon geen enkel verschil of zij/hij nu zelfstandig een opdracht uitvoert of hiervoor een team moet aansturen.

De Management Consultant werkt voor klanten op management- en directieniveau, wat maakt dat zij/hij het communiceren op c-level machtig is. Sowieso houdt zij/hij ervan om veel tijd en aandacht in klantrelaties te steken. Want alleen door de klant goed te kennen, kan de Management Consultant een perfect passende oplossing bieden. Zij/hij neemt graag het initiatief en gaat voor niets minder dan kwaliteit én de lange termijn.

Naast het werk bij de klant, vindt de Management Consultant het overigens ook prettig om met collega’s mee te bouwen aan Bisnez zelf. En op die manier ook weer in zichzelf te investeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kennisontwikkeling en -deling door middel van publicaties of het geven van trainingen. Dit zijn overigens ook meteen de redenen die maken dat een negen-tot-vijf-mentaliteit niet voor deze persoon is weggelegd.

“Naast inhoudelijk sterk zijn en een gezonde dosis ambitie hebben, gaat het er bij Bisnez vooral om wie jij als persoon bent. Hier vind je oprechte interesse, geen borstklopperij.” – Annette Kramer, Management Consultant

Het succes heeft Bisnez mede te danken aan zijn persoonlijke benadering met oprecht en betrouwbaar advies. Dit maakt dat een goede culturele fit met het management- en adviesbureau essentieel is. De ideale kandidaat voelt zich thuis in een non-hiërarchische organisatie met korte lijnen. Zij/hij geeft de klant een resultaat om mee te schitteren en houdt van een informele omgang met collega’s.

Het werkende leven van de Management Consultant speelt zich voornamelijk af bij de klant. Daarnaast treft zij/hij collega’s op Bisnez’ unieke locatie in de regio Rotterdam, Zuid-Holland.

 

Interesse? 

Bisnez werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via
catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Lees hier het interview met Judith Koetsveld, Projectmanager bij Bisnez

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.