Junior Manager

Junior Manager

 • HR
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 7 oktober 2021
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 409 views

Kandidaatprofiel*

 • Minimaal 3 jaar ervaring als consultant
 • Problem-solver
 • Multitasker
 • Vloeiend Engels

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet..

Strategie-adviesbureau Eden McCallum begon in 2000 in het Verenigd Koninkrijk met een geheel nieuw businessmodel. Consultants zijn niet in vaste dienst bij het bureau maar worden als freelancer per project ingezet. Hierdoor zetten consultants hun ervaring en vaardigheden in voor alleen die projecten waar ze volledig tot hun recht komen. De Junior Manager selecteert de beste consultants voor ieder project.

Over Eden McCallum

Eden McCallum is opgericht door oud-consultants die door hun jarenlange ervaring bij top-tier consultancy bureaus inzagen hoe talentvolle consultants nog beter ingezet konden worden. Veel consultants willen zich graag intensief bezighouden met strategie-advies, maar zijn ook op zoek naar meer flexibiliteit. Eden McCallum ontwikkelde een model waarbij de consultants kunnen doen waar ze het beste in zijn. Het kantoor neemt hen alles eromheen uit handen. Dat het bedrijf aan de achterkant compleet anders is georganiseerd dan traditionele kantoren bleek voor de cliënten geen – en voor de consultants een wereld van – verschil te maken. De disruptie die Eden McCallum hiermee teweegbrengt, wordt onderschreven door toonaangevende media als The Economist, Financial Times, Het Financieele Dagblad en WirtschaftsWoche. 

‘Consulting Redefined.’ – Harvard Business Review over Eden McCallum

Eden McCallum heeft sinds de oprichting gewerkt voor grote internationale bedrijven in negentig landen. Naast de bakermat in Londen houdt Eden McCallum kantoor in Amsterdam. Het team in Amsterdam groeit hard. Dit is een uitgelezen moment voor een Junior Manager om in te stappen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het kantoor en team.

Vacature: Junior Manager

Dit is een cruciale rol binnen het kantoor in Amsterdam. De Junior Manager zal impact maken door nieuwe consultants te werven, te selecteren en contact met hen te onderhouden om op de hoogte te blijven van hun voorkeuren, specialisaties en beschikbaarheid.

De Junior Manager stelt voor elk project het beste team samen. Zij/hij kent de wereld, de dynamiek en het hoge tempo van consultancy van binnenuit en navigeert daardoor soepel binnen deze omgeving. De Junior Manager is een volwaardig gesprekspartner voor de Cliënt Partners en houdt alle ballen tegelijk in de lucht. Zo schakelt de Junior Manager makkelijk tussen het samenstellen van een team, recruitment, onboarding, reviews, het verbeteren van interne processen en het werken aan strategische initiatieven.

Bij de staffing van nieuwe projecten werkt de Junior Manager nauw samen met de rest van het Talent Team en met de Cliënt Partners. Het team kent een platte organisatiecultuur met korte lijnen, waarin partners benaderbaar zijn en altijd bereid om mee te denken. Bij Eden McCallum kennen projecten korte tijdlijnen en er lopen altijd verschillende projecten tegelijk. Wanneer een project binnenkomt moet het team drie of vier dagen later vaak al klaar staan. Deze snelle doorlooptijd en de wisselende beschikbaarheid van freelance consultants vraagt om een wendbare houding. De Junior Manager speelt daar flexibel en oplossingsgericht op in.

De Junior Manager zal onderdeel worden van het Talent Team in Amsterdam. Zestig à zeventig procent van de klanten van het team in Amsterdam heeft een Nederlandse focus. De rest van de opdrachten komt uit een ander deel van het vasteland van Europa en soms uit andere werelddelen. De Junior Manager voelt zich uitstekend op haar/zijn gemak in een internationale werkomgeving.

 

Interesse?

Eden McCallum werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via 
catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Junior Manager

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Deel naar keuze je CV of LinkedIn URL
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professional Development CoordinatorMcKinsey
Volgende vacature
Programmamanager Marketing & Shoppingbol.com

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.