Junior Manager

Junior Manager

  • Amsterdam
  • Gepubliceerd op 2 juli 2019

Consultancy kent steeds meer zzp’ers. Eden McCallum biedt hen de kans om in teams aan mooie opdrachten te werken, maar wel met behoud van flexibiliteit. Dankzij haar vernieuwende businessmodel maakt het bedrijf consulting beter voor cliënten én consultants. Om die belofte waar te maken, selecteert de Junior Manager de beste onafhankelijke consultants en zet hen in op opdrachten en in teams waar zij volledig tot hun recht komen. 

Over Eden McCallum

Steeds meer consultants willen wel consultant zijn, maar alleen tegen goede voorwaarden. Dat is precies wat Eden McCallum hen biedt. Voor cliënten is de ervaring met Eden McCallum vergelijkbaar met die bij tradtionele, gevestigde bureaus. Maar aan de achterkant is het bedrijf compleet anders georganiseerd. Voor de consultants maakt dat een wereld van verschil.

De disruptie die Eden McCallum hiermee teweegbrengt, wordt onderschreven door toonaangevende media als The Economist, Financial Times, Het Financieele Dagblad en WirtschaftsWoche. Harvard Business Review schreef zelfs over Eden McCallum: ‘Consulting Redefined’.

Het bedrijf is gestart in 2000 en heeft sindsdien gewerkt voor grote internationale bedrijven in zo’n 90 landen. Eden McCallum heeft kantoren in Londen en Amsterdam en alleen al in Nederland zijn op ieder moment 50 tot 75 freelance-consultants via het bedrijf aan het werk.

“Het groeiende team in Amsterdam bestaat nu uit 22 mensen. Ondanks dat we groter worden, houden we ons start-upgevoel vast: het energieke en dynamische dat hoort bij een jong en groeiend bedrijf. We geven dan ook veel vrijheid aan onze medewerkers, en staan ook open voor flexibele werkvormen.” – Cyrus Ditzel, Partner

Voor iedere uitdaging het beste team

Eden McCallum stelt haar teams met veel zorg samen, volledig toegespitst op een specifieke opdracht en cliënt. De freelance-consultants die het bedrijf inzet, behoren tot de allerbesten. Ongeveer de helft heeft voorheen bijvoorbeeld bij McKinsey, BCG of Bain gewerkt, en de freelancers hebben daarnaast vaak ook al ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zo levert Eden McCallum concurrerende kwaliteit, maar dan op een flexibele manier en tegen een betere prijs.

De vacature: Junior Manager

De Junior Manager – onderdeel van het Consultant Team in Amsterdam – recruiteert de beste consultants in de markt, onderhoudt de relaties met hen en stelt voor iedere opdracht het beste team samen. De Junior Manager is daarbij niet alleen op de hoogte van expertise, vaardigheden en beschikbaarheid, maar begrijpt ook wat iedere consultant motiveert en in welke omgeving hij of zij optimaal presteert.

“De Junior Manager is bepalend voor onze belangrijkste pijler: het netwerk van freelance-consultants. Hij/zij onderhoudt het contact met de consultantpool en zorgt dat we steeds meer consultants van topkwaliteit in kunnen zetten op mooie en uitdagende opdrachten.” – Helen Williams, Partner en internationaal verantwoordelijk voor de Consultant Teams

Het samenstellen van een team is een analytische, creatieve en dynamische puzzel, waar expertise, fit met de cliënt, onderlinge samenwerking en beschikbaarheid samenkomen. De Junior Manager moet een opdracht van begin tot eind begrijpen om daarin de juiste afwegingen te kunnen maken. Daarnaast kan de beschikbaarheid van een consultant tijdens de proposalfase nog wel eens veranderen, bijvoorbeeld doordat hij/zij zelf een project binnenhaalt. De Junior Manager heeft het vermogen daar comfortabel en flexibel op in te spelen.

Bij de staffing van nieuwe opdrachten werkt de Junior Manager nauw samen met de rest van het Consultant Team en met de Client Partners. Zij zijn degene die (potentiële) opdrachten bespreken met cliënten en vervolgens de projectoplevering managen.

Ervaring

  • 3 tot 6 jaar ervaring in Management Consulting, of Executive Search bij een top-tier kantoor
  • Ervaring met managen van complexe projecten
  • Ervaring in assessen van mensen en samenstellen van teams
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een plus

Eden McCallum werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com.   

Lees het interview met Heleen Wachters, Partner en Mede-oprichter van Eden McCallum

Contact

Vivian Linker Mail

Neem contact op

Match

Junior Manager

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Junior Manager

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

  • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Junior Manager

Vraag over deze vacature? Vraag het Vivian Linker

(Senior) Manager Corporate StrategyASML
Volgende vacature
Group Head & VP of BrandsOLAM

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.