Investment Associate

Investment Associate

 • Consulting Exit
 • Private Equity
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 12 juni 2023
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 1436 views

Kandidaatprofiel*

 • Afgeronde universitaire economische/analytische/technische masteropleiding
 • Vanaf twee jaar relevante M&A ervaring
 • Binnen corporate finance, M&A, private equity, venture capital
 • Analytisch en hands-on executie

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Your.Online bouwt succesvol aan een van de grootste Europese buy & build platforms binnen Premium Online Services. De grote groei vindt plaats in bestaande en nieuwe Europese landen. De Investment Associate zal in een private equity-omgeving een groot volume aan deals (€10m-€100m) initiëren en voltooien, samen met een sterk team professionals.

Over Your.Online

Your.Online (voorheen TWS) is een toonaangevend buy & build platform in de sector Premium Online Services in Europa. Het platform biedt via verschillende labels services rondom voornamelijk domeinregistratie en (web)hosting aan mkb- en corporate klanten. Met family office Strikwerda Investments als meerderheidsaandeelhouder heeft Your.Online sinds 2017 meer dan veertig overnames in Nederland, Frankrijk & Spanje gerealiseerd. De investeringsfilosofie van Your.Online is gebaseerd op ondernemerschap en groeiversnelling, met als doel door te groeien tot het meest succesvolle buy & build-platform in Europa.

Deze beoogde sterke groei is al volop ingezet, zowel organisch als middels acquisities. Acquisities vinden plaats binnen bestaande geografische markten en in nieuwe Europese landen. Daarnaast wil Your.Online door middel van M&A het portfolio aan soorten dienstverlening uitbreiden door aanpalende activiteiten te acquireren.

Het huidige investment team bestaat uit elf professionals. Daarnaast werkt dit team samen met een breder team van professionals binnen Your.Online en bij de family office.

Your.Online is gevestigd in Amsterdam en realiseert dit jaar €175m omzet met 600 FTE. Per klantsegment en land is een gefocust managementteam verantwoordelijk voor de performance. Om optimaal gebruik te maken van schaalgrootte en aanwezige kennis & data, ondersteunen drie centrale value creation teams de ondernemingen bij het uitvoeren van hun plannen. Het investment team speelt daar een cruciale rol in.

Vacature: Investment Associate

Your.Online groeit, met de ambitie om verder te versnellen. Met een gedreven team dat continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden om te groeien, onder anderen door acquisities te doen in bestaande en nieuwe geografische markten. Momenteel zijn Nederland, Frankrijk en Spanje de belangrijkste landen, maar nieuwe markten door heel Europa staan ook op de lijst.

De Investment Associate rapporteert aan de Investment Director, en helpt haar/hem en/of de Investment Manager(s) met alle mogelijke werkzaamheden die horen bij het initiëren en voltooien van de grotere deals (€10m-€100m aan waarde).

Daarnaast werkt de Investment Associate grotendeels zelfstandig aan de kleinere deals (€1m-€10m aan waarde), onder begeleiding van de senior teamleden. De Investment Associate vervult cruciale werkzaamheden gedurende het hele investeringsproces: de investment case, het investment proposal, due diligence, procesmanagement en documentatie.

De Investment Associate gebruikt haar/zijn sterke analytische en cijfermatige vaardigheden om waarderingsmodellen te bouwen en analyseren en investment proposals op te stellen. Daarnaast draagt zij/hij bij aan het opstellen en bespreken van presentaties en documentatie met interne en externe stakeholders.

“In de rol van Investment Associate doe je razendsnel veel ervaring op met het sluiten van deals, en leer je van een sterk team topprofessionals op het gebied van finance, technologie en consultancy” – Jochem Borst, M&A director

Ook draagt de Investment Associate bij aan het opbouwen en onderhouden van relaties met externe partijen zoals M&A adviseurs, accountants, private equity-fondsen en advocaten in binnen- en buitenland. Door het verkennen van markten en trends, voorziet de Investment Associate Your.Online continu van input voor acquisitie- en groeistrategieën.

De rol van Investment Associate is een interessante positie voor een ondernemende & analytische kandidaat die graag initiatief neemt, aan meerdere deals tegelijk werkt en uitstekend haar/zijn eigen planning kan managen.

 

Interesse?

Your.Online werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Investment Associate

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.