Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

International Operations Manager

International Operations Manager

  • Operations
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 1130 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

NADUVI is een nieuwe Home & Living marketplace op weg om de grootste van Europa te worden. De International Operations Manager is de drijvende kracht achter die ambitie. Zij/hij maakt de internationale expansie mogelijk en managet de strategisch meest belangrijke operationele projecten. Een brede en uitdagende rol met veel exposure.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieur-outlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: International Operations Manager

Het is aan de International Operations Manager om de explosieve groei van NADUVI operationeel in goede banen te leiden. Zij/hij managet alle logistieke projecten die de kern van de strategie raken, zoals: optimaliseren van internationale transportstromen, organiseren van cross-docks die als hubs fungeren, onderhandelen van contracten met transportbedrijven en uitwerken van oplossingen voor retours. De International Operations Manager leidt die trajecten van het allereerste begin tot de daadwerkelijke implementatie en management. Zij/hij rapporteert aan de Head of Operations die eindverantwoordelijk is voor de day-to­­-day­ operatie.

“Als International Operations Manager duik je diep onze operationele processen in. Je identificeert kansen en zet die zelf in werking. Een rol met veel vrijheid en interessante doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting de GM-positie in een nieuwe markt.” – Bart Dingjan, mede-oprichter & COO

Het grootste deel van zijn/haar tijd besteedt de International Operations Manager aan de logistieke uitdagingen die gepaard gaan met internationale expansie. Op korte termijn kijkt zij/hij met name naar Duitsland, later ook naar andere landen. Daarmee is zij/hij cruciaal voor het realiseren van de Europese ambities en heeft veel contact met de oprichters en het Commerciële Team.

Naast de internationale focus, maakt ook de brede scope de functie tot een mooie uitdaging. De International Operations Manager richt zich op logistieke uitdagingen en operationele projecten in de breedste zin. Zij/hij optimaliseert bijvoorbeeld ook het onboardingsproces van nieuwe partners en zorgt ervoor dat de klantenservice steeds minder vragen krijgt per bestelling.

International Operations Manager is een ondernemende functie in een snelgroeiende en veelbelovende scale-up. Daar krijgt zij/hij de kans om een nieuwe marketplace internationaal vorm te geven.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.