Industry Practice Associate

Industry Practice Associate

 • HR
 • Industrial
 • Rotterdam
 • Gepubliceerd op: 09 oktober 2023
 • 1832 views

Kandidaatprofiel*

 • Entry-level 
 • Ondernemend 
 • WO-opleiding  
 • In business/industriële/technische richting 
 • Digital-native 

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Top of Minds levert topkandidaten aan grote corporates, veelbelovende scale-ups en alles daartussenin. Omdat de Industry Practice hard groeit, is er ruimte voor een Associate die zich in deze dynamische sector wil ontwikkelen en specialiseren.

Over Top of Minds 

Top of Minds is een in 2008 opgericht internationaal bureau voor executive search met locaties in Amsterdam, Rotterdam, Frankfurt en Madrid. In Nederland zijn we marktleider in de bemiddeling van mid-level executives in de meest uiteenlopende disciplines – nationaal en internationaal –  tot 500K euro. Transparantie staat centraal in onze manier van werken, en we onderscheiden ons door inhoudelijke diepgang, sterke relaties en het slim inzetten van digitale technologie, storytelling en contentmarketing.

De kantoren in Frankfurt, Madrid en Rotterdam werden afgelopen jaar geopend. Deze kantoren kunnen het best worden omschreven als ventures die met de bewezen succesformule van Top of Minds een nieuwe markt betreden. Dankzij ons disruptieve businessmodel groeien we hard, ongeacht de marktomstandigheden. Ons team telt inmiddels ruim tachtig professionals. Ook inhoudelijk zijn we uitgewaaierd naar een breed palet aan sectoren, functiegebieden en salarisniveaus. Om de aanhoudende groei voort te zetten, is er op het kantoor in het stadshart van Rotterdam een vacature voor een Associate.

 

Top of Minds Rotterdam

Gevestigd in de iconische Maastoren richt Top of Minds Rotterdam zich op directie- en managementfuncties in de internationale industriële sector. Deze bedrijven bevinden zich veelal aan het begin van, of middenin een grootschalige transitie. Dat vraagt om andere kennis, kunde en vaak om ander leiderschap. Daarvoor kunnen ze bij Top of Minds terecht. Het Rotterdamse team wordt aangestuurd door Stephanie Stuit, die uitgebreide ervaring met industriële executive search combineert met eens mensgerichte managementstijl. 

 “De industriële sector bevindt zich in een aantal revoluties tegelijk – digitalisering, innovatie en verduurzaming. Deze ontwikkelingen creëren nieuwe mogelijkheden en uitdagingen voor bedrijven in sectoren zoals transport en logistiek, chemie, de maakindustrie, engineering, de bouw en constructie. Wij begrijpen de complexiteit van deze sectoren en hebben de juiste methodologie en een breed netwerk om organisaties te ondersteunen bij transformaties en groei.” Stephanie Stuit, Managing Director Top of Minds Rotterdam

Vacature: Associate 

Vanuit het kantoor in Rotterdam sluit de Associate zich aan bij het Associate Program van Top of Minds. In dit programma worden jonge professionals in anderhalf jaar tijd voorbereid om door te groeien tot Consultant. Het programma combineert de volgende aspecten:  

 • Learning on the job – Associates ondersteunen Consultants bij verschillende opdrachten, zoals intakes bij klanten, projectplanning, juiste kandidaten in de database van Top of Minds en op LinkedIn identificeren, kandidaten benaderen en interviewen, en het organiseren van assessments en gesprekken met klanten. Gedurende het programma krijgt de Associate steeds meer eigen verantwoordelijkheden en ruimte om autonoom aan projecten te werken. 
 • Professionele training – Door middel van formele trainingen leren Associates de basisvaardigheden zoals research, sollicitatiegesprekken met kandidaten, projectmanagement, accountmanagement, sales, onderhandelingen en het gebruik van tools, waaronder assessments. 
 • High-performance coaching – Associates worden in hun persoonlijke groei gestimuleerd door professionele coaches van het trainingsbureau Scenter. Door hun ervaringen te delen met andere Associates, versterken ze hun leercurves. 
 • Internationale samenwerking – Het Rotterdamse team werkt nauw samen met het internationale Research Center, gevestigd in het kantoor van Top of Minds Spain. Teamleden worden aangemoedigd om af en toe vanuit Madrid te werken. 

Het Associate Program biedt de kans om het vak van executive search te leren van de top, sterke consultingvaardigheden te ontwikkelen, een netwerk op executive niveau op te bouwen, een kijkje in de strategische keuken van vooruitstrevende bedrijven te krijgen en mee te bouwen aan Top of Minds Rotterdam. Dat maakt het een ideale rol voor een young professional met de ambitie om veel te leren en impact te maken, zowel binnen de eigen organisatie als bij grote industriële bedrijven.  

 

Interesse?

Neem contact op met Stephanie Stuit via stephanie.stuit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

 

Contact

Stephanie Stuit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Industry Practice Associate

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.