Health Director

Health Director

 • Consulting
 • Randstad
 • Gepubliceerd op: 27 februari 2024
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 904 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 7 jaar ervaring
 • Strategisch advies
 • En uitvoering
 • Stakeholdermanagement
 • Ervaring en actief netwerk in de zorg
 • Nieuwsgierig
 • Daadkrachtig

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Uitdagende en betekenisvolle projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers, van advies tot implementatie: dat is de belofte van Bisnez. En die belofte maakt Bisnez waar, zowel naar klanten als naar medewerkers. De Health Director wordt onderdeel van een groeiend team dat de zorgsector bedient, met opdrachten op het snijvlak van strategie en implementatie.

Over Bisnez

Bisnez adviseert klanten voornamelijk op strategisch en tactisch niveau en zet dat advies vervolgens om naar de praktijk via implementatieprojecten met tastbaar resultaat. Zo combineert Bisnez de vakgebieden waar in de consultancy vaak juist onderscheid tussen wordt gemaakt, wat eenheid, rust en vertrouwen creëert bij de klant. Opdrachtgevers roemen het no-nonsense consultingkantoor om de zichtbare toegevoegde waarde en de prettige samenwerking. Consultants blijven vaak lang bij Bisnez omdat ze volledig tot hun recht komen, veel verantwoordelijkheid krijgen en zichzelf eindeloos kunnen ontwikkelen.

Bisnez is in 2003 opgericht vanuit de overtuiging dat opdrachtgevers recht hebben op oprecht en betrouwbaar advies. Consultants van Bisnez stellen zich meer op als partners dan als adviseurs, vanuit de overtuiging dat mensenwerk en relaties aangaan in het digitale tijdperk misschien wel belangrijker is dan ooit. Uiteraard blijft het daar niet bij: Bisnez heeft een schat aan kennis en kunde in huis.

Concreet begeleidt Bisnez verandertrajecten die zorgen voor een effectieve organisatie van de bedrijfsvoering, goede processen rondom informatie en besturing en grip op het realiseren van de doelen van een organisatie. Dit doet Bisnez voor opdrachtgevers in het publieke domein (zoals gemeenten en ministeries, maar bijvoorbeeld ook de politie) en in het bedrijfsleven. Sinds kort heeft Bisnez een team opgericht dat de zorgsector bedient, met een focus op ziekenhuizen en instellingen voor ouderenzorg. De Health Director gaat binnen dit team opdrachten genereren en opleveren.

Vacature: Health Director

De missie van de Health Director is organisaties in de zorg helpen om beter te functioneren. De Health Director zal haar/zijn uitgebreide ervaring en netwerk inzetten om zowel het bereik als de impact van Bisnez in deze sector te vergroten. Daarmee helpt zij/hij deze nieuwe tak binnen Bisnez verder vorm te geven.

De projecten in de zorg die Bisnez begeleidt zijn grotendeels te categoriseren rondom de volgende drie thema’s:

 • Regionale samenwerking tussen verschillende zorginstellingen – een kans om de zorg effectiever en betaalbaarder in te richten en meerdere organisaties tegelijk te helpen
 • Duurzame inzetbaarheid van zorgpersoneel en omgaan met personele uitdagingen
 • Kostenbesparing en efficiëntere processen in (poli)klinieken, van fte-besparingen tot betere inzet van IT

De Health Director kan op al deze projecten worden ingezet. Zij/hij heeft een generalistisch profiel, bijvoorbeeld als strategieconsultant. Afhankelijk van achtergrond en voorkeur richt de Health Director zich meer op het adviesgedeelte – als consultant – of juist op het implementatiegedeelte – als projectmanager – óf een combinatie van beide. Het maakt niet uit of dat met een projectteam van de opdrachtgever is, met medewerkers van Bisnez, met externe partijen of met alle drie. Het allerbelangrijkste is de opdrachtgever te helpen bij een complexe veranderopgave met het oog op kwaliteit en de lange termijn.

De Health Director werkt zelfstandig en ondersteunt een opdrachtgever op strategisch niveau als gesprekspartner en adviseur. Daarnaast is zij/hij in staat junior collega’s hierin mee te nemen en te coachen. Ook heeft zij/hij een eigen netwerk binnen de zorgsector om zo bij te dragen aan de commerciële groei van Bisnez.

“Ik startte bij Bisnez omdat ik ervaring wilde opdoen in nieuwe sectoren, na mijn proefschrift dat over de zorg ging. Inmiddels ben ik erachter dat mijn hart juist in deze sector ligt en vind ik het gaaf om deze tak van Bisnez uit te bouwen.” – Evelien van Leeuwen, Management Consultant

De belofte aan alle medewerkers is: bij Bisnez kun je niets worden, behalve goed in je werk. Top of Minds mag de titel van Health Director hanteren voor de werving, zodat het beoogde niveau van de nieuwe collega direct duidelijk is. Maar binnen Bisnez is iedereen gewoon Management Consultant of Project-/Programmamanager. Het resultaat van deze positionering is dat de keuze voor Bisnez een heel bewuste is. Medewerkers voelen zich echt thuis en zijn loyaal aan de organisatie.

Interesse?

Bisnez werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Health Director

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.