Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Head of Sales Benelux & ROW

Head of Sales Benelux & ROW

  • Sales
  • Technology
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1725 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Recruitee werkgeverspagina voor andere vacatures

Recruitee maakt het aannemen van nieuw personeel gemakkelijk en toekomstgericht met innovatieve ATS-software. Het bedrijf timmert hard aan de weg en wil flink uitbreiden. De Head of Sales Benelux & Rest of World (ROW) draagt bij aan de groei door het salesteam te optimaliseren, coachen en op te schalen. 

Over Recruitee

Recruitee is op missie om een gigant in HR-software te worden. Recruitee is klein gestart in augustus 2015 en bedient inmiddels 4000 enthousiaste werkgevers wereldwijd. Het bedrijf ontwikkelt op maat gemaakte, cloud-based Applicant Tracking System-software (ATS) om het aannameproces te optimaliseren. Recruitee helpt klanten ook met slim gebruik van data en analytics. Bedrijven zoals Greenpeace, Scotch & Soda en Karl Lagerfeld transformeren hun business met Recruitee’s collaboratieve recruitment. Recruitee is een internationaal bedrijf met activiteiten in meer dan 75 landen. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam. Verder heeft het bedrijf kantoren in Poznań en Wrocław en sinds kort ook in New York. 

Het bedrijf toont een indrukwekkende groei. In 2021 kondigde Recruitee in deze groeifase een samenwerking aan met een toonaangevende leverancier van HR-software uit Scandinavië. Het team van Recruitee telt nu meer dan 170 medewerkers van 21 nationaliteiten; eind volgend jaar zal de teller rond de driehonderd staan. De cultuur is informeel en leuk. De medewerkers zijn enthousiast en werken hard.

Om de (inter)nationale sales verder aan te zetten, wordt een Head of Sales Benelux & Rest of World (ROW) aangenomen die het salesteam zal leiden, ondersteunen en uitbreiden.

 We bieden tools die HR toekomstbestendig en collaboratief maken. Bij Recruitee geloven we in onze impact op klanten en zijn we trots om aan dit product te werken.” – Perry Oostdam, CEO en Co-Founder bij Recruitee 

Vacature: Head of Sales Benelux & ROW

De Head of Sales Benelux & ROW leidt het commerciële team naar betere performance en groter succes in upmarket sales.

De Head of Sales geeft leiding aan het ‘Benelux & Rest of the World’-salesteam, wat reeds up and running is. Het team bestaat uit zes Account Executives en een inbound Sales Development Representative. Behalve de regio’s US, DACH en Frankrijk – die een eigen team hebben – bedient het Benelux & ROW-team alle regio’s wereldwijd. Het team houdt de salesmotor draaiende, zorgt voor conversie van lead naar langetermijnklant en breidt het klantportfolio uit met nieuwe klanten. Dit team richt zich op inbound sales; outbound wordt elders in de organisatie opgepakt.

Het doel voor de Head of Sales is om het team verder te begeleiden naar significante groei in sales. Zij/hij ondersteunt de Account Executives door middel van coaching, interne salestraining en advies om hun targets te behalen en overtreffen. Verder ondersteunt zij/hij de Account Executives om verkoopprijzen en average dealsize te verhogen. De Head of Sales bouwt op sterke relaties buiten en binnen Recruitee. Er ligt een strak trainingsprogramma klaar om de Head of Sales binnen enkele maanden in te wijden in Recruitee’s specifieke sales-cycli en producten. 

De Head of Sales neemt obstakels in de organisatie weg, waardoor het team op volle kracht kan opereren. Verder draagt de Head of Sales zorg voor succesvolle opschaling van het team om met de groeiende klantvraag mee te kunnen bewegen. 

Recruitee’s product is klaar om de wereld verder te veroveren. In onze organisatie wordt initiatief beloond. Waar de Head of Sales nieuwe kansen ziet – ook internationaal – kan zij/hij deze veelal pakken.Lodewijk de Stoppelaar, Global Sales Director bij Recruitee 

De Head of Sales Benelux & ROW rapporteert aan Recruitee’s Global Sales Director. Zij ontwikkelen samen de omzetstrategie voor de Benelux & ROW, gebaseerd op Recruitee’s bredere strategische plannen. 

 

Interesse? 

Recruitee werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Gijs Millaard via gijs.millaard@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Gijs Millaard Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.