Head of Activation

Head of Activation

 • Marketing
 • Consumer
 • Utrecht
 • 575 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Toogethr werkgeverspagina voor andere vacatures

De ochtendfile: voor velen een standaard begin van de dag. Eenmaal op kantoor is het ook vaak zoeken naar een parkeerplaats. Herkenbaar? Niet als het aan de toekomstige Head of Activation bij Toogethr ligt. Voor een ervaren en ondernemende cultuurveranderaar is hier een unieke kans weggelegd om een groenere en mobielere samenleving te creëren.

Toogethr: groener en mobieler

Toogethr is ervan overtuigd dat een duurzamere samenleving afhangt van een nieuwe benadering van woon-werkverkeer. Hun ridesharing-app moet het traditionele carpoolen ontdoen van het stoffige imago. De missie van Toogethr is simpel: minder files, een lagere CO2-uitstoot en een leukere manier van reizen. De Head of Activation moet ervoor zorgen dat mensen anders gaan kijken naar mobiliteit in zijn algemeenheid en naar hun eigen reisgedrag.

De app van Toogethr zet gebruikers aan tot het nadenken over mobiliteit en biedt hen alternatieven voor alleen reizen met de auto. Een beloningsstructuur maakt het aantrekkelijk voor medewerkers om te kiezen voor een andere mobiliteitsoplossing. De combinatie van inzicht in mobiliteitsdata, het bieden van praktische alternatieven en de aantrekkelijke beloningsstructuur maakt deze app uniek. Dat is terug te zien in de groei die het bedrijf doormaakt.

” Er is 20% minder file als je 25.000 auto’s structureel van de weg haalt. Met het nieuwe ‘ridesharing’ is het volgens ons mogelijk om dit in 2025 te realiseren.” – Joost Bijlsma, Co-founder en CEO Toogethr

Vacature: Head of Activation

De Head of Activation speelt een belangrijke rol in de groei van het merk Toogethr door de uitrol van de app bij nieuwe klanten in goede banen te leiden. Hij/zij bepaalt samen met de Customer Success Manager, Online Marketeer en Offline Promotion Manager de planning voor de activatiecampagne waarvan het doel zoveel mogelijk downloads en actieve gebruikers is.

Positiviteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden voor de cultuurverandering die de Head of Activation teweeg moet brengen. De Head of Activation daagt het team uit out-of-the-box te denken over hoe het gebruikersbestand kan worden bereikt, geactiveerd en gemaximaliseerd. Hierbij vullen online tools en offline promotie elkaar aan in een samenhangend geheel.

Gedurende de activatiecampagne ligt het tempo hoog. De Head of Activation houdt de controle en bewaakt de kwaliteit, zodat online maximale impact wordt bereikt en offline het gewenste visitekaartje voor de organisatie wordt afgegeven. De focus ligt op het uitbouwen van de naamsbekendheid in Nederland en uiteindelijk in heel Europa.

Gewenste profiel:

Ervaring:
 • WO-opleiding en 6 à 7 jaar relevante werkervaring
 • Ruime ervaring in het aansturen van projectteams en het leiden van campagnes
 • Kennis van het offline en online marketing domein
 • Ervaring met change management
Persoonlijkheid:
 • Creatieve cultuurveranderaar
 • Energiek en positief
 • Vasthoudend en resultaatgericht
 • Ondernemend

Toogethr werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Suzanne Goedhart-Limmen via suzanne@topofminds.com.

Contact

Head of Activation Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.