Growth Hacker

Growth Hacker

 • Marketing
 • Amsterdam
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 2729 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 2 jaar ervaring 
 • Afgeronde studie in growth hacking, digitale marketing, etc. 
 • Conceptueel
 • Analytisch
 • Stakeholdermanagement
 • Nederlands
 • Engels

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan honderd procent van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij zestig procent doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Top of Minds is een snelgroeiende B2B-dienstverlener met een sterk B2C-element. Wij verbinden werkgevers, variërend van agile scale-ups tot global corporates, met tienduizenden topkandidaten in heel Europa en daarbuiten. Belangrijke onderwerpen voor de Growth Hacker zijn het aanboren van nieuwe markten, branding, naadloze klantreizen en personalisatie. 

Over Top of Minds

Top of Minds begon in 2008 als disruptieve speler in de Nederlandse executivesearchmarkt. In tien jaar tijd werden we marktleider in een breed scala aan industrieën en functionele domeinen met een sterke focus op digital executives. Omdat er overal veel vraag is naar deze kandidaten, zijn we de vertrouwde partner geworden voor een breed klantenbestand. Van fintechs tot een museum voor hedendaagse kunst, van e-commerce scale-ups tot multinationals en van adviesbureaus tot NGO’s. 

“Dit is een kans om persoonlijke ontwikkeling te combineren met het aanjagen van impact.”Auke Bijnsdorp, Founder & Managing Partner

We breiden uit langs meerdere assen. Zo hebben we verticals voor interim professionals en executive-support-staff (Het PA Bureau).l en hebben we in 2022 kantoren geopend in Duitsland en Spanje. Andere ijzers in het vuur zijn het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en een pan-Europese praktijk. 

Ons concurrentievoordeel is ons disruptieve bedrijfsmodel. Marketing speelt een cruciale rol bij zowel het genereren van leads als het aantrekken van kandidaten. Wij investeren veel in digitale technologie, storytelling en content marketing om onze consultants te helpen sterke persoonlijke relaties op te bouwen en te onderhouden. 

Deborah Klaassen, Creative Director“Top of Minds is combineert een klassieke B2B-marketingflow met een sterke marketingmachine gericht op kandidaten. We hebben een Growth Hacker nodig om beide kanten op te schalen.” – Deborah Klaassen, Creative Director 

Vacature: Growth Hacker

Dit is een high-impact rol binnen deze snelgroeiende scale-up, waarbij de marketingmix wordt vormgegeven en geoptimaliseerd. De Growth Hacker is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, brengt frisse ideeën in, enthousiasmeert collega’s en neemt het projectmanagement van belangrijke initiatieven op zich. Het is ook een sleutelrol in onze internationale expansie, het lanceren van het merk en het aanjagen van traffic vanaf dag één. 

Sophie van Balen, Creative Manager Het PA BureauAls Growth Hacker bij Top of Minds moet je nieuwsgierig en creatief,  eigenwijs en waanzinnig intelligent zijn. Als jij dat bent, kun je hier aan een geweldig avontuur beginnen.” – Sophie van Balen, Creative Manager Het PA Bureau 

Marketing innovatie 

De marketingafdeling heeft een agile manier van werken, waardoor innovaties snel en veelvuldig gerealiseerd kunnen worden. De Growth Hacker zet snel kleinschalige experimenten op, analyseert data om inzicht te krijgen en itereert, optimaliseert, verandert of schaalt het experiment op in samenwerking met de Online Marketing Manager Lente Dobbelaar. De Growth Hacker zal ook samenwerken met Operations Manager Martijn van Wingen om marketingprocessen gestructureerder, datagedreven en efficiënter te maken en zo de impact te optimaliseren. 

De Growth Hacker zal verantwoordelijk zijn voor het innoveren en verbeteren van de marketingmachine, terwijl de rest van het marketingteam deze bedient. Momenteel omvat onze marketingmix het Top of Mind-platform, SEO, SEA, sociale media, mailinglijsten, affiliate marketing, print, radio en outdoor. Op basis van marktonderzoek zal de Growth Hacker per geografische markt en marktsegment de juiste marketingmix bepalen en betrokken zijn bij de ontwikkeling van campagnes. 

Lubbe Bekkering, CFOO Top of Minds“Op het gebied van marketingtechnologie liggen we ver voor op de rest van de markt. Het is een belangrijke motor van onze groei en de mogelijkheden zijn eindeloos, dus we blijven graag investeren in innovatie.” – Lubbe Bekkering, CFOO

Teamwork

Top of Minds telt momenteel twaalf in-house marketingexperts (fulltime en parttime) en een flexibele schil van ruim twintig creatives. De Growth Hacker zal de rest van het team voortdurend inspireren en uitdagen. Daarnaast zal zij/hij nauw samenwerken met Auke Bijnsdorp (de oprichter en creatieve kracht achter het snelgroeiende bedrijf), Chief Financial & Operational Officer Lubbe Bekkering, Operations Manager Martijn van Wingen, Creative Director Deborah Klaassen en Art Director Else Schaapman. 

Else Schaapman, Art Director“Ik geniet erg van de cultuur bij Top of Minds. Het is een perfecte combinatie van vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en onderlinge steun.” – Else Schaapman, Art Director 

Persoonlijke ontwikkeling 

Bij Top of Minds is persoonlijke en professionele ontwikkeling de basis van elk dienstverband. De leden van het marketingteam hebben allemaal nieuwe vaardigheden geleerd en ervaring opgedaan, van grafisch ontwerp tot fotografie en digitale marketing. De Growth Hacker kan deze functie bijvoorbeeld gebruiken als springplank van B2B naar B2C, of om ervaring op te doen in een internationale setting. 

“Top of Minds biedt de mogelijkheid om te werken voor een fascinerende mix van corporates en innovatieve scale-ups, dus we worden altijd uitgedaagd om buiten de kaders te denken.” – Melvin Bertelkamp, Graphic Designer 


Interesse?

Neem contact op met Deborah Klaassen via deborah.klaassen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Growth Hacker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.