Graphic Designer

Graphic Designer

 • Marketing
 • Amsterdam of Rotterdam
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 3457 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 2 jaar ervaring 
 • Opleiding of ervaring in graphic design
 • Gestructureerde werkwijze
 • Nauwkeurig
 • Communicatief
 • Teamplayer
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan honderd procent van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij zestig procent doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het marketingteam van Top of Minds is eigenlijk een reclamebureau voor de arbeidsmarkt. Het team mag de mooiste brands van Nederland tot haar opdrachtgevers rekenen, maar ook toffe start-ups met oneindige mogelijkheden. Het team maakt onder meer pakkende brandingmaterialen voor Top of Minds zelf, gepersonaliseerde campagnes, creatieve content over carrièreontwikkeling en professionele brochures over de mooiste werkgevers en vacatures. De business groeit hard. Daarom breidt het marketingteam uit met een extra Graphic Designer. 

Over Top of Minds

Top of Minds is een begrip in de wereld van executive search, en dat is mede dankzij het inhouse marketingteam. Het verhaal begint in 2008, wanneer jeugdvrienden Auke Bijnsdorp en Janko Klaeijsen besluiten om samen een executivesearchkantoor op te richten met een radicaal andere manier van werken. Weg met de geheimzinnigheid en onpersoonlijke benaderingen die kenmerkend zijn voor de concurrentie. In hun aanpak staan transparantie, marketing en maatwerk centraal. Zo wordt Top of Minds in tien jaar tijd marktleider in een breed scala aan industrieën en functionele domeinen met een sterke focus op digital executives. Vandaag de dag verbinden we werkgevers, variërend van agile scale-ups tot global corporates, met tienduizenden topkandidaten in heel Europa en daarbuiten. 

“Jouw creativiteit en oog voor detail maken hier het verschil.”Auke Bijnsdorp, Founder & Managing Partner

Het kantoor breidt uit langs meerdere assen. Zo hebben we verticals voor interim professionals en executive-support-staff (Het PA Bureau) en hebben we in 2022 kantoren geopend in Duitsland en Spanje. Ons concurrentievoordeel is dat marketing centraal staat in ons bedrijfsmodel, zowel voor het genereren van zakelijke leads als het aantrekken van kandidaten. Top of Minds investeert stevig in digitale technologie, media en content marketing om de consultants te helpen sterke persoonlijke relaties op te bouwen en te onderhouden. 

Deborah Klaassen, Creative Director“Op basis van de mooie dingen die je hier maakt, nemen onze kandidaten levensbeslissingen. Dit is een baan met grote impact, zowel op bedrijven als mensen, en daar kun je veel voldoening uit halen.” – Deborah Klaassen, Creative Director 

Vacature: Graphic Designer

De Graphic Designer heeft een centrale rol in het marketingteam van deze snelgroeiende scale-up. De belangrijkste verantwoordelijkheid is om prachtige materialen te creëren – van krantenadvertenties tot social-media-materialen tot volledige brochures. Er is veel ruimte om nieuwe ideeën in te brengen op het gebied van marketing of procesoptimalisatie. 

Sophie van Balen, Creative Manager Het PA Bureau“Bij Top of Minds moet je creatief en nauwkeurig zijn, graag met verschillende mensen samenwerken en vooral willen blijven leren. Als jij dat bent, kun je hier aan een geweldig avontuur beginnen.” – Sophie van Balen, Creative Manager Het PA Bureau 

Teamwork

De Graphic Designer zal veel samenwerken met de collega’s uit het eigen team én nauw contact onderhouden met de consultants. Op dit moment bestaat de creatieve tak van het marketingteam uit de Creative Director, de Art Director, één fulltime Graphic Designer, een aantal parttime Design Assistants, een Video Production Assistant en de Creative Manager van Het PA Bureau. Daarnaast is er een aanzienlijk team van Online Marketeers en een netwerk van ruim twintig freelance creatives zoals copywriters en fotografen. Het team werkt agile en is in grote mate zelfsturend, wat betekent dat inlevingsvermogen, overtuigingskracht en projectmanagementsvaardigheden essentieel zijn. 

Else Schaapman, Art Director“Ik geniet erg van de cultuur bij Top of Minds. Het is een perfecte combinatie van vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en onderlinge steun.” – Else Schaapman, Art Director 

Persoonlijke ontwikkeling 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn bij Top of Minds de basis voor elk succesvol dienstverband. Alle marketeers hebben nieuwe vaardigheden geleerd en ervaring opgedaan sinds ze bij Top of Minds in dienst zijn gekomen, van nieuwe design software tot fotografie en digitale marketing. De Graphic Designer kan deze functie bijvoorbeeld gebruiken om meer te leren over alle facetten van bedrijfsleven. 

“Top of Minds biedt de mogelijkheid om te werken voor een fascinerende mix van corporates en innovatieve scale-ups, dus we worden altijd uitgedaagd om buiten de kaders te denken.” – Melvin Bertelkamp, Graphic Designer 


Interesse?

Neem contact op met Else Schaapman via else.schaapman@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Else Schaapman Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.