Director Customer Service

Director Customer Service

  • Operations
  • Leisure
  • Den Haag
  • Vanaf 12 jaar werkervaring
  • 2794 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Landal GreenParks is een van de meest duurzame en meest klantgerichte reisbedrijven van Nederland. De perfecte klantervaring is een onomstotelijke voorwaarde om die leidende positie te behouden. De Director Customer Service is de drijvende kracht achter de transitie die de klantervaring (nóg) verder optimaliseert.   

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is de succesvolle uitbater van ruim 90 vakantieparken in meerdere Europese landen. De organisatie die ontstond op Nederlandse bodem begon in 1954 met de aankoop van het vakantiepark Rabbit Hill in Gelderland. Inmiddels verzorgt Landal GreenParks management, beheer en verhuur van meer dan 13.700 accommodaties en 1450 campingplaatsen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. De ambities voor de toekomst zijn groot: samen met Roompot wil Landal GreenParks op termijn de meest aantrekkelijke en diverse vakanties in Europa aanbieden.

Vanuit Landal GreenParks’ hoofdkantoren in Zwolle en Den Haag zetten ruim 3500 medewerkers zich elke dag vol overgave in om er zeker van te zijn dat gasten een ideale, zorgeloze vakantie beleven. Het succes van die missie wordt voor een groot deel in een van de drie contact centers gerealiseerd. De grootste daarvan staat in Den Haag; de andere twee bevinden zich in Duitsland en Denemarken. Op korte termijn wordt in Groot-Brittannië een vierde contact center geopend. In deze centra, waar meer dan honderd mensen werken, voert een glashelder doel de boventoon: elke gast online en telefonisch optimaal informeren, bedienen en (op die manier) volledig ontzorgen.

Transformatie: verdere digitalisering en professionalisering
De transformatie die nodig is om dat doel te bereiken, is al een tijd aan de gang. Er zijn legio mogelijkheden voor optimalisatie: verdere digitalisering moet leiden tot een (nog) betere kwaliteit van het contact met de gasten, verbeterde klanttevredenheid én optimale commerciële performance. De Director Customer Service is de drijvende kracht achter deze transformatie, en is daarnaast verantwoordelijk voor alles wat er in de contact centers gebeurt.

Vacature: Director Customer Service

De Director Customer Service heeft een duidelijke missie: zorgen voor optimale, zo efficiënt mogelijke service aan de gasten van Landal GreenParks. In de ideale wereld kunnen zij nagenoeg alles rondom hun boeking, vragen of andere kwesties online regelen. De organisatie is – mede dankzij de recente implementatie van Salesforce – al een heel eind op weg, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Met een nieuwsgierige blik weet de Director Customer Service feilloos aan te wijzen waar en hoe optimalisaties en innovaties gerealiseerd kunnen worden. Zij/hij opereert niet vanuit een ivoren toren, maar vanuit het hart van de operatie in Den Haag. Waar anders kan zij/hij beter zien hoe de operatie en de efficiëntie verbeterd kan worden? Met een passie voor service en voor procesverbeteringen, zet de hands-on Director Customer Service zaken in gang om doelen op het gebied van serviceoptimalisatie en klanttevredenheid te realiseren. Daarbij gaat zij/hij niet afwachtend, maar ondernemend en proactief te werk – beide kernwaarden binnen de organisatie.

Standplaats: Den Haag
De Director Customer Service stuurt een team van zes teamleiders aan – die op hun beurt leidinggeven aan de medewerkers in de verschillende contact centers, een Product Owner Online en een medewerker Workforce Planning aan. Zij/hij rapporteert direct aan Mikael Andersson, Chief Commercial Officer en maakt onderdeel uit van zijn MT. De standplaats is in Den Haag en (regelmatig) reizen is onderdeel van de rol.

Het karakter van de Director Customer Service laat zich omschrijven als ondernemend, nieuwsgierig en resultaatgericht. Leidinggevende ervaring in contact- en callcenters is onmisbaar, net als ervaring met omvangrijke digitaliseringstrajecten. De ideale kandidaat beschikt over de kennis en kunde die nodig is om operationele processen te optimaliseren, en over de drive en doortastendheid om de status quo te challengen. Tot slot mogen een pragmatische en commerciële mindset niet ontbreken. Daarmee heeft de Director Customer Service alles in huis een cruciale bijdrage te leveren aan de ambitie van Landal GreenParks: het grootste, meest duurzame en toonaangevendste reisbedrijf van Europa zijn.

“Landal GreenParks is het meest duurzame reisbedrijf van Nederland. We staan aan de vooravond van een enorme groei over het hele continent. Die focus op duurzaamheid, hospitality en internationale expansie maakt Landal GreenParks een van de meest veelzijdige en dynamische bedrijven die er zijn. Een beter moment om in te stappen is er eigenlijk niet.” – Mikael Andersson, CCO

 

Interesse?

Landal GreenParks werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Marlies Hoogvliet via marlies.hoogvliet@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.