Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Customer Journey Specialist

Customer Journey Specialist

  • Marketing
  • Consumer
  • Veghel
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 2187 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Royal Canin werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • Digital marketing
  • Engels
  • Nederlands of Frans

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

De missie van Royal Canin is gezondheid en welzijn van katten en honden wereldwijd vergroten met gespecialiseerde voeding. Gepersonaliseerde marketing speelt daarbij een essentiële rol. De Customer Journey Specialist zorgt voor de winnende consumer experience-strategie van Royal Canin.

Over Royal Canin

Royal Canin, onderdeel van Mars, werd in 1968 opgericht door een Franse dierenarts. Het bedrijf heeft een heldere missie: de wereld van onze huisdieren verbeteren. Dit doet Royal Canin door gespecialiseerde voeding te leveren voor katten en honden. Op basis van deze purpose werkt Royal Canin al ruim 50 jaar samen met leidende wetenschappers aan het ontwikkelen van voeding die zowel preventief als curatief de gezondheid van huisdieren verbetert. Binnen de Benelux-organisatie werken ruim 140 medewerkers vanuit de vestigingen in Veghel en Brussel.

De werksfeer bij Royal Canin kenmerkt zich door ruimte voor persoonlijke groei en focus op continu verbeteren. Binnen de organisatie streven mensen naar een gezamenlijk resultaat en wordt eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd. Er is veel aandacht voor welzijn: het hybride kantoormodel stelt medewerkers in staat om deels vanuit huis, deels vanuit het huisdiervriendelijke kantoor te werken.

Marketing en verkoop verlopen binnen Royal Canin voor een groot deel via gespecialiseerde kanalen binnen huisdier-retail en diergeneeskunde. Daarnaast is het organisatieonderdeel Brand & Pet Owner verantwoordelijk voor marketing die rechtstreeks is gericht op huisdiereigenaren. Twaalf medewerkers werken aan brand experience, CRM, digital services en consumer experience. Vanuit de wens om klantloyaliteit te vergroten door marketing verder te personaliseren is de vacature ontstaan voor Consumer Experience Manager.  

Elke keer dat wij klanten benaderen, stemmen wij de inhoud van de informatie af op het meest passende product voor het huisdier.” – Erik Kasper, Brand & Pet Owner Director

Vacature: Customer Journey Specialist

De Customer Journey Specialist is in de lead om activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren, waarmee huisdiereigenaren op individuele basis advies krijgen over de best passende producten. Zij/hij ontwikkelt een loyaliteitsprogramma waarmee huisdiereigenaren voor hun unieke situatie aanbiedingen en informatie ontvangen met betrekking tot voeding en gezondheid van hun kat of hond. Door nauwe samenwerking met data-analisten en CRM-experts weet de Customer Journey Specialist de klantbehoefte in kaart te brengen en passende diensten te ontwikkelen. Op basis van de beschikbare data stelt zij/hij een programma op waarbij de levenscyclus van huisdieren de basis vormt voor passende marketingtools. 

Op korte termijn ontwikkelt de Customer Journey Specialist een onderscheidende strategie voor de Benelux, in samenwerking met het internationale Consumer Experience-team. Daarnaast implementeert zij/hij twee tot drie pilots waarmee het loyaliteitsprogramma vorm krijgt. Door een scherpe visie op klantenbinding weet de Customer Journey Specialist een heldere vertaling te maken van unieke klanteigenschappen naar passende informatie. Zij/hij brengt een sterke focus aan in marketingtools door op basis van beschikbare klantdata de juiste prioriteiten te stellen.

Onze klantervaring gaat een enorme sprong vooruit maken, doordat wij onze marketing verder toespitsen op de persoonlijke situatie van de eigenaren van katten en honden. De Customer Journey Specialist is in de lead om de vernieuwende marketingstrategie te bepalen om klantloyaliteit voor Royal Canin stevig te verankeren.” – Erik Kasper, Brand & Pet Owner Director

De Customer Journey Specialist krijgt de ruimte om mee te bouwen aan de  consumer experience-strategie voor de lange termijn en zichzelf verder te ontwikkelen.

Interesse? 

Royal Canin werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Max Tasseron v
ia max.tasseron@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Customer Journey Specialist Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.