Business Development Strategy & Brand Activation

Business Development Strategy & Brand Activation

 • Strategy
 • Consumer
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 01 mei 2019
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 443 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Minimaal zeven jaar relevante werkervaring, binnen de zakelijke dienstverlening is een pre
 • Relevant netwerk bij potentiele corporate klanten
 • Ondernemende, actiegerichte mentaliteit: het lef om buiten de kaders te denken en kansen te creëren én verzilveren
 • Creatief en vernieuwend: in staat om met verfrissende ideeën klanten te verrassen en inspireren
 • Sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapsskills

De jonge talenten van Frisse Blikken komen met out-of-the-box antwoorden op actuele vraagstukken van organisaties: van talent- en strategieontwikkeling tot merkactivatie, gamification en verandertrajecten. In specialistische projectteams realiseren Frisse Blikkers tastbare verbeteringen bij klanten én ontwikkelen tegelijk zichzelf als ondernemer en inhoudelijk expert. Een gedreven Business Development Manager bouwt op eigen wijze de succesvolle Strategy & Brand Activation tak van Frisse Blikken verder uit.

Over Frisse Blikken: Dé springplank voor ondernemerschap

Ruim tachtig procent van de Nederlandse hoogopgeleide studenten heeft de ambitie om ooit ondernemer te worden. Maar slechts één procent realiseert dit binnen drie jaar na afstuderen. Daar brengt Frisse Blikken verandering in. Als springplank voor ondernemerschap trekt Frisse Blikken jonge en ambitieuze talenten met een ondernemersdroom aan. Op dit moment werken zo’n zeventig young professionals van maandag tot en met donderdag aan vernieuwende projecten voor klanten als Rabobank, Heineken, JDE, ING, Arcadis en ASLM. Op vrijdag investeren ze in zichzelf: door middel van opleidingen, coaching en training verdiepen zij hun expertise en leren de fijne kneepjes van het ondernemersvak. Na een programma van drieënhalf jaar zetten ze in- of extern de volgende stap.

Frisse Blikken werkt vanuit drie kernproposities: Strategy & Brand Activation, Talent Acquisition & Development, en Transformation & Change. Binnen deze kernproposities is Frisse Blikken georganiseerd in negen teams – ook wel Blikken genoemd. Deze teams worden inhoudelijk aangestuurd door Bliktrekkers en bestaan uit junior projectmanagers – Frisse Blikkers – en senior projectmanagers – Frisse Professionals – die de projecten uit voeren. Ieder Blik is zelf verantwoordelijk voor inhoudelijke verdieping binnen hun expertise, innovatie én het binnenhalen van nieuwe projecten en opdrachtgevers. Dat laatste wordt aangejaagd door een ondernemende Business Development Manager, oftewel een Blikverruimer.

Over de vacature: Business Development Manager

Als inhoudelijk expert weet de Business Development Manager Strategy & Brand Activation als geen ander hoe je een merk(strategie) bouwt en activeert. Hij/zij is volledig op de hoogte van de nieuwste trends op dit gebied en weet deze markontwikkelingen feilloos te vertalen naar frisse ideeën, interessante projecten en commerciële kansen én zorgt dat deze worden benut.

Een inspirerend doel, heldere strategie en sterk merk zijn basis ingrediënten voor een succesvol bedrijf. Organisaties dat verder uit willen werken zijn bij Frisse Blikken aan het juiste adres. Binnen Strategy & Brand Activation weten de Frisse Blikkers precies hoe je als bedrijf mensen kunt verbinden aan jouw verhaal. Of het nou klanten of medewerkers zijn. Met scherpe communicatiestrategieën en ervaringsgerichte uitingen die de zintuigen prikkelen helpen zij bedrijven om een abstracte strategische boodschap te vertalen naar een concreet en tastbaar verhaal.

Als creatieve en inspirerende sparringpartner denkt de Business Development Manager op deze thema’s mee met (potentiele) klanten mee over vraagstukken die spelen binnen hun organisatie. De Business Development Manager spot en creëert zelfstandig commerciële kansen en maakt daarbij actief gebruik van zowel een groot eigen netwerk als dat van Frisse Blikken. Daarnaast bedenkt hij/zij nieuwe proposities en verbreedt het bestaande klantportfolio naar andere sectoren. Zo draagt de Business Development Manager actief bij aan het succes en de verdere groei van Frisse Blikken

Frisse Blikken is een broedplaats voor commerciële ondernemers en dat vereist ook een actiegerichte mentaliteit van de Business Development Manager: hij/zij geeft de functie zelfstandig vorm, is niet bang om buiten de gebaande paden te treden en neemt de teams van Frisse Blikkers en Frisse Professionals daar proactief in mee. De Business Development Manager begeleidt de teams inhoudelijk tijdens projecten en draagt kennis en ervaring op hen over. Daarnaast werkt de Business Development Manager nauw samen met verschillende interne stakeholders, waaronder de Bliktrekkers Transformation & Change en Talent Acquisition & Development en het MT van Frisse Blikken.

Frisse Blikken werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.   

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Business Development Strategy & Brand Activation

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.