Associate

Associate

  • Consulting
  • Utrecht
  • 1826 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf nul tot twee jaar ervaring
  • Met projectmatig werken
  • Bij een supply chain-, management- of strategieconsultingbureau
  • Of bij een in-house strategieteam
  • Sterke analytische vaardigheden

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Argon & Co helpt bedrijven met creatieve, pragmatische en uitvoerbare adviezen op het gebied van bijvoorbeeld digitale transformaties, supply chain en planning of commerciële strategie. De Associate maakt deel uit van projectteams en volledig verantwoordelijk voor een of meer werkstromen. Daarmee biedt deze functie alle gelegenheid voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Over Argon & Co

Argon & Co is een strategieconsultant met een focus op (digital) operations en supply chain. Het bedrijf is begonnen als netwerk van zelfstandige consultants met ervaring bij grote kantoren die gezamenlijk projecten uitvoerden. Uit deze samenwerking is vijftien jaar geleden M3 Consultancy ontstaan, met een vast team van consultants, managers en partners. In september 2023 is M3 Consultancy toegetreden tot Argon & Co. Dit biedt nieuwe kansen op het gebied van portfolio-uitbreiding en internationale staffing. De ondernemende mindset is nog altijd goed terug te zien in de huidige bedrijfscultuur.

Argon & Co helpt bedrijven hun supply chain optimaal te stroomlijnen en daarmee hun strategische doelen te realiseren. Het bureau richt zich met name op operationele vraagstukken van strategisch niveau. Dat doet Argon & Co veelal voor grote corporates met een sterke logistieke, mobiliteits- of productiecomponent zoals Schiphol, Unilever, NS en bol.com. Onderwerpen waar Argon & Co over adviseert zijn bijvoorbeeld datagedreven planningsprocessen, de link tussen supply chain en commercie, optimalisatie van werkkapitaal en productiviteitsverbetering. Argon & Co heeft echter ook een groeiende strategietak en breidt zijn focus langzaam maar zeker uit naar andere domeinen zoals commerciële strategie, organisatiedesign en due diligence.

Het team van Argon & Co bestaat uit 17 enthousiaste consultants. De ambitie is om te groeien naar een team van minimaal 25 collega’s en tegelijkertijd de voordelen van een kleinschalig kantoor te behouden. Want dat is wat Argon & Co kenmerkt: een open en betrokken cultuur waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt en waarin iedere consultant de ruimte krijgt een steile leercurve te realiseren.

Vacature: Associate

De Associate adviseert klanten over cruciale strategische, tactische of operationele vraagstukken. Zij/hij werkt in kleine projectteams met een of twee collega’s aan uitdagende opdrachten. Dankzij de kleine teams krijgt zij/hij vanaf dag één de kans mee te denken over de koers van een project. Ook krijgt zij/hij de verantwoordelijkheid over een groot deel van de projectscope, bestaande uit een of meerdere werkstromen (van analyse tot presentatie). Ook intensieve coaching van de betrokken managers behoort tot het takenpakket.

De lat ligt voor iedere opdracht weer ongemeen hoog. Toch is er een prettige cultuur met een goede balans tussen werk en privé. Consultants bij Argon & Co roemen de werksfeer en de ruimte om in de avonden en weekends tijd voor zichzelf te maken.

De manier waarop we bij Argon & Co met elkaar omgaan is voor mij het grootste pluspunt. Er is altijd ruimte om zaken te bespreken en iedereen zet zich in voor het team. We helpen elkaar om succesvol te zijn, en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Het is niet de bedoeling dat je te lang hetzelfde doet of te weinig uitdagingen hebt. Zo ben je altijd aan het leren.” -Noa Buijs, Associate

Argon & Co werkt volgens de klassieke strategiemethode: hypothesegedreven storylining, datagedreven analyses uitvoeren en ten slotte de uitkomsten overtuigend presenteren aan de klant. Een groot deel van het werk van de Associate bestaat daarom, zeker in het begin, uit het uitvoeren van analyses. Het is dus belangrijk dat zij/hij aanleg heeft voor kwantitatief denken en met veel plezier op zoek gaat naar bruikbare inzichten die achter data schuilgaan. De Associate leert bovendien deze inzichten gestructureerd en overtuigend presenteren.

Naarmate de Associate zich verder ontwikkelt, zal zij/hij vaker op strategisch niveau meedenken met klanten. Zij/hij werkt steeds intensiever samen met (senior) medewerkers van de klant en zet haar/zijn business sense in om met pragmatische en duurzame oplossingen te komen. Een succesvolle Associate groeit na een aantal jaren door tot Manager.

Binnen Argon & Co zijn er geen gebaande paden: zij/hij mag alles zelf ontdekken en vormgeven. Voor iemand die graag initiatief neemt, biedt dat enorm veel vrijheid en mooie kansen.

Interesse?

Argon & Co werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.