The Sustainables The Sustainables

The Sustainables

Om positieve impact te hebben op de klimaatproblematiek, is een drastische aanpassing in het energieverbruik van Nederlandse woningen vereist. Het uitvinden wat precies nodig is, hoe dat aan te pakken en door wie de verduurzaming uitgevoerd moet worden, vergt flink wat uitzoekwerk voor woningeigenaren. The Sustainables biedt hier samen met homeQgo een oplossing voor.

 

Onder meer dankzij een slim adviesalgoritme en geavanceerde 3D-modellen van elke woning in Nederland, kan het platform van The Sustainables consumenten objectief adviseren over de beste maatregelen om een woning te verduurzamen. De consument ontvangt vervolgens direct offertes van aangesloten installateurs. In een paar klikken heeft de woningeigenaar heel concreet advies in handen waarmee de woning verduurzaamd kan worden. Daarmee biedt het platform van The Sustainables de ultieme customer journey waarin de consument van A tot Z bediend en ontzorgd wordt. In nauwe samenwerking met het dochterbedrijf homeQgo wordt de customer journey voortdurend geoptimaliseerd.

In de tien jaar dat The Sustainables bestaat, sloten verschillende toonaangevende klanten uit verschillende branches – waaronder banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en energiebedrijven – zich bij het IT-bedrijf aan. Door gebruik te maken van het platform kunnen deze partijen hun klanten helpen op een schaalbare, efficiënte manier de stap naar een duurzame woning te zetten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.