The Greenhouse The Greenhouse

The Greenhouse

The Greenery
The Greenery is een Nederlandse coöperatie van tweehonderd aangesloten Nederlandse telers. De coöperatie levert vanuit haar bedrijf The Greenery BV in meer dan vijftig landen en is partner van grote retailers in Europa. In Nederland zijn dat bijvoorbeeld Plus en Hello Fresh. Via de nieuw opgerichte onderneming The Greenhouse levert The Greenery ook exclusie aan Jumbo.

Samenwerken en meedenken
Als ketenregisseur verbindt The Greenery de vraag- en aanbodzijde met elkaar. Het recept voor succes bestaat uit de diepgaande kennis over de klant en retailmarkten, gebundelde krachten van de telers, een fijnmazig logistiek netwerk, een sterke IT-infrastructuur en commerciële expertise. Hierbij staan verbinding en samenwerking met klanten en telers centraal. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor The Greenery. Zo levert The Greenery aan PLUS sinds kort klimaatneutrale aubergines die in een eigen, exclusieve keten worden geteeld.

Werken bij The Greenery
The Greenery bestaat uit meerdere onderdelen. Ieder onderdeel, zoals The Greenery Growers, The Greenery International en The Greenery Logistics, heeft een eigen focus. Allemaal dragen ze bij aan de visie om samen met alle spelers in de keten verse groente en fruit op duurzame wijze voor iedereen bereikbaar te maken. Het moet gezond, voedselveilig en betaalbaar en bereikbaar zijn voor iedereen, met respect voor mens en natuur. Door de producten van de telers zo goed mogelijk te verkopen zorgt The Greenery dat telers hun investeringen terugverdienen en kunnen groeien.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.