Taylor Taylor

Taylor

Dat zonnepanelen de toekomst hebben, staat vast. Met de revolutionaire technologie van taylor kan de energie transitie versneld worden. Door de micro-elektronica van taylor in de zonnepanelen te integreren, worden zonnesystemen namelijk nóg efficiënter, veiliger en inzichtelijker. Zo leveren de panelen tot twintig procent meer energie op en kan taylor onder meer real-time zien of er onderhoud vereist is. Die data deelt taylor met de installateurs, met wie het bedrijf direct samenwerkt.

Wat in 2017 begon met twee studenten, groeide uit tot een ambitieuze scale-up, gevestigd aan de Eindhovense Strijp-S. Hier zetten elf mensen zich elke dag in om het beste uit zichzelf en uit taylor te halen. Met enorm veel in-house expertise en partnerships met kennisinstellingen als TNO, Solliance, en IMEC, en internationale productiepartners slagen ze daar zeer goed in.

Op dit moment worden zonnepanelen met de technologie van taylor in  Nederlandse huizen geïmplementeerd. Na deze eerste fase is het tijd om (snel) op te schalen. Eerst in de rest van Nederland, daarna is West-Europa aan de beurt. Aan ambities geen gebrek bij taylor, mede dankzij de hulp en financiële slagkracht van verschillende professionele investeerders.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.