Shypple

Shypple

Shypple
De wereldwijde logistieke sector is een miljardenindustrie, maar werkt nog steeds volgens dezelfde processen als een eeuw geleden. Een gemiste kans, denkt Jarell Habets tijdens zijn baan bij een Rotterdamse expediteur. De werkwijze in de logistieke sector moet sneller, transparanter én efficiënter. En dus ontwikkelt Habets Shypple: een webapplicatie waarmee logistieke teams rechtstreeks zendingen voor lucht-, rail- en zeevracht doorzoeken, vergelijken, boeken en volgen. 

Van concept tot scale-up
Wat in 2016 begon als een one-man show, won in 2019 de Sprout Startup van het Jaar-award. Vandaag de dag is Shypple uitgegroeid tot een scale-up met zo’n vijfenvijftig collega’s. De zelfbenoemde ‘Booking.com’ voor de logistieke sector richt zich hiervoor op het (groot-)mkb en werkt al succesvol samen met klanten als Coolblue, HKliving en Royal Textile.

 

Internationale groei
Dat de werkwijze van Shypple werkt is in de cijfers terug te zien, want tot op heden ziet het bedrijf zijn omzet en het aantal klanten jaarlijks groeien. Shypple heeft internationale ambities en deze ambities liegen er niet om: binnen twee jaar verovert Shypple de markt in de Benelux, heeft het een kantoor in China én bedient het ook grotere, complexere klanten. Aan de Head of Customer Success de taak om de torenhoge ambities verder vorm te geven en waar te maken.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.