Schuberg Philis

Schuberg Philis

Over Schuberg Philis
Schuberg Philis is een verstopte parel van de Nederlandse economie. Schuberg Philis ontzorgt klanten met betrekking tot hun IT-infrastructuur, voor zover deze essentieel is voor de kernmissie van het bedrijf. De oplossingen die Schuberg Philis samen met klanten ontwikkelt, hebben altijd technologie als scharnierpunt, waarbij Schuberg Philis IT steevast in de context van de bredere bedrijfsstrategie bekijkt.

 

 

 

 

100% denken
In een wereld vol van grote beloften en opportunisme, gaat Schuberg Philis altijd voor honderd procent. Deze werkwijze beantwoordt volgens Schuberg Philis aan een menselijk verlangen om excellentie te optimaliseren, in plaats van efficiëntie. Het wordt intern het ‘honderd-procent-denken’ genoemd. Dit komt onder andere tot uitdrukking in werkkwaliteit, klanttevredenheid, klantgerichtheid en innovatie.

De organisatie van Schuberg Philis heeft zich gevormd naar de mensen. Alle collega’s dragen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor continuïteit, groei en kwaliteit. Bij elk besluit geldt ‘advised consent’; het is pas definitief als niemand bezwaar maakt. Teams werken zelfsturend met experts die zelf in the lead zijn.

Nieuwe kansen
Schuberg Philis is succesvol en wil verder groeien en de impact vergroten. Ook veranderen klanten en daarmee de vragen die bij Schuberg Philis terechtkomen. Meer en meer wordt Schuberg Philis betrokken bij de strategische businessvragen die schuilgaan achter de IT-infrastructuur. In recente projecten experimenteert Schuberg Philis samen met klanten om de nuttige inzet van technologie verder te versnellen.

Een voorbeeld: Schuberg Philis is IT-partner van het Loodswezen in Rotterdam. Recent innoveerden Schuberg Philis en het Loodswezen gezamenlijk hun mission-critical informatietechnologie met behulp van de Google Glass.

Ook optimaliseert Schuberg Philis momenteel samen met een klant (een wereldwijd biermerk) hun complexe operatie in de brouwerij. Op basis van data simuleren ze de productielijn real-time om verbeteringen te signaleren.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.