Retailisation

Retailisation

Business Development Manager

Toonaangevende retailers als Nike, Wolford, 7 For All Mankind en The North Face maken al gebruik van Retailisation’s SaaS-product. De vernieuwende software helpt winkelketens hun voorraadbeheer te optimaliseren. Dankzij de propositie van Retailisation wordt het out-of-stock probleem drastich verminderd, en blijven ze aan het eind van het seizoen niet langer zitten met enorme voorraadoverschotten die tegen hoge kortingen verkocht moeten worden. Ook PE-fonds Nimbus Ventures zag de potentie en heeft een paar maanden geleden in Retailisation geïnvesteerd. Met deze middelen kan het bedrijf haar ambitieuze groeiambitie verwezenlijken.

EEN PROPOSITIE GESTOELD OP JARENLANGE ERVARING

CEO Jasper Zeelenberg is acht jaar geleden begonnen met Retailisation. Het bedrijf is de laatste jaren snel gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf, behalve de CEO, nog acht andere medewerkers. Voordat Jasper Retailisation oprichtte, heeft hij veel ervaring opgedaan in alle facetten van retail, specifiek in fashion en sporting goods. Zo heeft hij onder andere gewerkt bij adidas, Mexx, Foot Locker en WE Fashion. Met posities in Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika heeft hij niet alleen het Nederlandse, maar ook het internationale retaillandschap goed leren kennen.

 

“Retailisation is een typisch voorbeeld van een bedrijf met veelbelovende groeimogelijkheden. Vanuit Nimbus Ventures kunnen wij hen de ondersteuning en expertise bieden op het gebied van financiering en opschaling om deze groei te realiseren. Door onze samenwerking is Retailisation in staat om merken in fashion en sportings goods over de hele wereld te helpen met het optimaliseren van hun voorraadbeheer.” – Auke van den Hout, partner of Nimbus Ventures

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.