Ray Netherlands

Ray Netherlands

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Ray Medical heeft een missie: de traditionele, analoge tandheelkunde transformeren naar een digitale business. Met state-of-the-art producten zetten ze de niche markt behoorlijk op z’n kop. Sinds 2019 is het bedrijf actief in Nederland.

Medical business is big business. De laatste jaren wordt enorm veel geïnvesteerd in in MedTech bedrijven. Ray Medical werd in 2004 in Zuid-Korea opgericht, en geldt daarmee als voorloper in de industrie. Inmiddels is het een zeer succesvol, beursgenoteerd medisch high-tech productiebedrijf met verkoopkanalen in Azië, het Midden-Oosten, Amerika en Australië.

 

Ray Medical gebruikt innovatieve, hoogwaardige technologieën om de dentale wereld te digitaliseren. Waar iemand die een nieuwe kroon nodig heeft daar nu zo’n 6-8 weken op moet wachten, reduceert de high-tech apparatuur van Ray Medical die doorlooptijd tot een paar uur. Het apparaat maakt een foto die door middel van AI-software naar de 3D-printer wordt doorgespeeld. Enkele uren later rolt er een volledig op maat gemaakte prothese uit, die meteen bij de patiënt geplaatst kan worden. Dat is prettig voor de patiënt, maar zeker ook voor de tandarts: de ROI is enorm. Niet alleen stelt de apparatuur de tandarts in staat om patiënten sneller en efficiënter te helpen; zij/hij kan met behulp van de technologie ook een scala aan nieuwe diensten aanboren. Naast diensten in de reguliere medische tandheelkunde, speelt de steeds populairder wordende cosmetische tandheelkunde daarbij ook een belangrijke rol.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.