Plutosport vacatures Plutosport vacatures

Plutosport vacatures

De missie van Plutosport

Plutosport is een D2C e-commercebedrijf met een focus op sport lifestyle en sportartikelen. In ruim tien jaar groeide het bedrijf – in 2010 gestart door een oud-tophockeyster en een voormalig Nike-topman – uit tot grootste speler in de categorie. Succesingrediënten: een aantrekkelijk assortiment met mooie merken als Nike, Puma, Adidas, Superdry, Converse, Tommy Hilfiger en Salomon. Van comfortabele skisokken tot hippe sneakers, van casual slippers tot stevige sportbeha’s: klanten vinden bij Plutosport vrijwel alles wat ze zoeken, en voor aantrekkelijke prijzen. Dat is de missie van Plutosport: A-merken betaalbaar maken voor iedereen.

Waarom werken bij Plutosport?

Het hoofdkantoor van Plutosport staat in het Zuid-Hollandse Ter Aar, alwaar zo’n 185 mensen werken. Al deze medewerkers krijgen de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren, ownership te nemen voor hun werk en zichzelf te ontwikkelen. Woorden als ‘moedig’, ‘nieuwsgierig’ en ‘aanpakken’ zijn kenmerkend voor medewerkers van het bedrijf. Plutosport is een ondernemende, no-nonsense organisatie waar lijnen kort zijn en het tempo hoog ligt. Men houdt van snel schakelen en van impact maken. Stuk voor stuk redenen waarom het verloop laag is en vacatures bij Plutosport vaak niet lang open staan.

Ambities van Plutosport

In 2021 stapte investeringsmaatschappij H2 Equity Partners in. Met deze ondernemende investeerder aan boord kon Plutosport haar ambitieuze plannen voor de toekomst verder uitstippelen. Een fijne samenwerking waar Plutosport heel blij mee is, met name dankzij de specifieke kennis die H2 aan tafel brengt. Sindsdien is er veel veranderd. Onder leiding van een nieuw MT wil Plutosport haar naamsbekendheid en leidende positie de komende jaren zowel nationaal als internationaal flink verstevigen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.