Pernod Ricard

Pernod Ricard

Pernod Ricard: een beleving

Pernod Ricard verkoopt meer dan alleen alcohol, het gaat om de beleving. Het productportfolio bestaat uit mooie merken zoals Malibu, Beefeater, Absolut Vodka en Jameson. Premium dranken die in hotellobby’s worden gedronken, op hippe terrassen of in de club op zaterdagavond. Pernod Ricard plukt de vruchten van de ‘iets-anders-dan-gewoon-bier’-trend en de groeiende vraag naar luxere producten zoals gin, een apéritif of een cocktail. Op het kantoor van Pernod Ricard worden regelmatig workshops gegeven voor horecaklanten om ‘the perfect serve’ onder de knie te krijgen en hen kennis te laten maken met alle verschillende smaken van Pernod Ricard.

Het bedrijf

Pernod Ricard is in 1975 ontstaan door het samengaan van Pernod en Ricard. Sinds 2015 is Alexandre Ricard de CEO. De Pernod Ricard Group is een multinational en genoteerd aan de Parijse beurs. Het bedrijf is wereldwijd co-leader in wijnen en gedistilleerde dranken en heeft zichzelf ontwikkeld tot nummer één in het Premium-segment. Pernord Ricard laat zich niet leiden door de concurrentie, maar kiest zijn eigen weg en blijft innoveren.

Werken bij Pernod Ricard Nederland

We zijn een jong bedrijf dat het beste uit zijn werknemers wil halen en de meerwaarde van onze dranken wil laten zien aan de klanten. Ons kantoor faciliteert dat nu: er hangt een fijne werksfeer die onze kernwaarden ondernemerschap, ownership, creativiteit en diversiteit uitstraalt. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om klanten nét dat beetje extra te bieden zoals een workshop of proeverij.”

Aanmelden nieuwsbrief