New Amsterdam Film Company

New Amsterdam Film Company

New Amsterdam Film Company

New Amsterdam Film Company is een toonaangevende Nederlandse productiepartij. De succesvolle onafhankelijke studio vertelt echte, verrassende verhalen door middel van films, commercials, documentaires en impactvolle campagnes. Opdrachtgevers zijn grote nationale en internationale merken, waarvoor New Amsterdam al meer 1500 commercials heeft geproduceerd. De 25 films en documentaires die op hun naam staan worden internationaal vertoond en verkocht. Door de grote ambities en snelle groei is er ruimte ontstaan voor een ondernemende Finance Manager, die het script schrijft voor alle financiële processen.

Divisies

New Amsterdam werkt vanuit drie divisies: ADS, FILM en DIRECT. ADS ontwikkelt in opdracht van lokale en internationale reclamebureaus korte en langere reclameproducties. FILM produceert zelfstandig speelfilms, documentaires en tv-series en DIRECT werkt als creatieve productiepartner rechtstreeks voor merken. De divisies hebben hun eigen werkwijze en projecten, maar profiteren maximaal van elkaars expertise en delen een financiële en creatieve back office. Zo wordt de kennis en het netwerk van ADS qua merken, klantgerichtheid en servicegerichtheid ingezet voor productie en promotie van films. Terwijl de storytelling expertise van FILMS wordt gebruikt bij de creatie van innovatieve en creatieve reclamecampagnes voor zowel ADS als DIRECT.

Uniek model

Zo’n hybride model is uniek in de markt en biedt daarmee zowel op financieel als creatief vlak een interessante uitgangspositie. Om klanten volledig te kunnen bedienen in hun creatieve vragen haalt New Amsterdam steeds meer creatie en strategie in huis, waar iedere divisie van profiteert. Daarnaast worden de overheadkosten gedeeld. En door een grotere diverse organisatie ontstaat er meer ruimte om commerciële activiteiten voor opdrachtgevers te combineren met eigen content-creatie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.