Managing Director Executive Support

Managing Director Executive Support

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 5 december 2019
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • Minimaal 8 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling
 • Ervaring met bemiddeling van executive support functies
 • Ondernemend ingesteld, maar werkt toch liever bij een grote club
 • Warme, maar duidelijke people manager
Klimaatneutraal

Deze functie heeft een klimaatneutrale werkomgeving. Dat wil zeggen dat de CO2 uitstoot gekoppeld aan de werkomgeving de eerste drie jaar gegarandeerd wordt gecompenseerd. Het gaat hier om de compensatie van van de uitstoot veroorzaakt door woon-werkverkeer, dienstreizen en het energie -en papierverbruik van je werkplek. Realisatie van de compensatie geschiedt door partner JustDiggit.org. “Als we de aarde kunnen opwarmen, kunnen we haar ook afkoelen.”

Over Top of Minds

Top of Minds is de leidende headhunter van de Nieuwe Wereld. Het Executive Search bureau levert talent aan toonaangevende Nederlandse e-commercebedrijven, disruptieve start- en scale-ups, en aansprekende corporate ventures. Top of Minds richt zich alleen op de absolute topkandidaten. Het gaat daarbij niet om senioriteit, achtergrond of leeftijd maar puur om kwaliteit.

Sinds de start in 2008 is Top of Minds hard gegroeid. Met 42 professionals – werkend vanuit het charmante kantoor in de Amsterdamse Willemsparkbuurt, vlakbij het Vondelpark – is het bedrijf qua omvang inmiddels vergelijkbaar met de grotere search firms van Nederland, qua aanpak allerminst.

Baanbrekend in search

De vernieuwende aanpak van Top of Minds kenmerkt zich door een ijzersterke combinatie van marketing en search. Het bedrijf werft en matcht kandidaten met behulp van de modernste marketingtechnologieën gebaseerd op hypertargeting. Dit leidt niet alleen tot  betere service aan opdrachtgevers maar ook tot hogere effectiviteit van de eigen Consultants. Dankzij de innovatieve tools kunnen zij nog sneller en doelgerichter de ideale kandidaten selecteren voor iedere functie.

Nieuwe propositie: bemiddeling van Executive Support

Top of Minds heeft zich inmiddels meer dan bewezen in het vinden en matchen van Professionals, Managers en Directors. De logische vervolgstap is uitbreiden naar andere functies. Daarom richt Top of Minds zich vanaf nu ook nadrukkelijk op Executive Assistants, PAs en Directiesecretaresses. Deze doelgroep staat zelden in de spotlights maar is enorm belangrijk voor het succes van iedere onderneming. Dat terwijl bedrijven moeite hebben met het aantrekken van de juiste mensen voor deze posities en daar maar al te graag ondersteuning bij zouden willen hebben. Dat bleek wel uit uitgebreid onderzoek dat Top of Minds hier in 2018 naar heeft gedaan.

Vacature: Managing Director Executive Support

De nieuwe Managing Director Executive Support is een geboren ondernemer die met veel enthousiasme deze nieuwe business unit op gaat zetten. Hij/zij kan daarbij optimaal gebruikmaken van het sterke merk van Top of Minds en de geoliede marketingmachine. Een interessante uitdaging met een enorm potentieel.

Kandidaatprofiel

Voor deze functie zoekt Top of Minds een Manager of Consultant met tenminste 8 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling, waarvan ten minste 3 jaar binnen Executive Support.

Contact

Auke Bijnsdorp Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Managing Director Executive Support

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Managing Director Executive Support

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Managing Director Executive Support

Vraag over deze vacature? Vraag het Auke Bijnsdorp

Volgende vacature
B2B MarketeerFitForMe

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.