Managing Director Executive Support

Managing Director Executive Support

  • General Management
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1271 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Over Top of Minds

Top of Minds is de leidende headhunter van de Nieuwe Wereld. Het Executive Search bureau levert talent aan toonaangevende Nederlandse e-commercebedrijven, disruptieve start- en scale-ups, en aansprekende corporate ventures. Top of Minds richt zich alleen op de absolute topkandidaten. Het gaat daarbij niet om senioriteit, achtergrond of leeftijd maar puur om kwaliteit.

Sinds de start in 2008 is Top of Minds hard gegroeid. Met 42 professionals – werkend vanuit het charmante kantoor in de Amsterdamse Willemsparkbuurt, vlakbij het Vondelpark – is het bedrijf qua omvang inmiddels vergelijkbaar met de grotere search firms van Nederland, qua aanpak allerminst.

Baanbrekend in search

De vernieuwende aanpak van Top of Minds kenmerkt zich door een ijzersterke combinatie van marketing en search. Het bedrijf werft en matcht kandidaten met behulp van de modernste marketingtechnologieën gebaseerd op hypertargeting. Dit leidt niet alleen tot  betere service aan opdrachtgevers maar ook tot hogere effectiviteit van de eigen Consultants. Dankzij de innovatieve tools kunnen zij nog sneller en doelgerichter de ideale kandidaten selecteren voor iedere functie.

Nieuwe propositie: bemiddeling van Executive Support

Top of Minds heeft zich inmiddels meer dan bewezen in het vinden en matchen van Professionals, Managers en Directors. De logische vervolgstap is uitbreiden naar andere functies. Daarom richt Top of Minds zich vanaf nu ook nadrukkelijk op Executive Assistants, PAs en Directiesecretaresses. Deze doelgroep staat zelden in de spotlights maar is enorm belangrijk voor het succes van iedere onderneming. Dat terwijl bedrijven moeite hebben met het aantrekken van de juiste mensen voor deze posities en daar maar al te graag ondersteuning bij zouden willen hebben. Dat bleek wel uit uitgebreid onderzoek dat Top of Minds hier in 2018 naar heeft gedaan.

Vacature: Managing Director Executive Support

De nieuwe Managing Director Executive Support is een geboren ondernemer die met veel enthousiasme deze nieuwe business unit op gaat zetten. Hij/zij kan daarbij optimaal gebruikmaken van het sterke merk van Top of Minds en de geoliede marketingmachine. Een interessante uitdaging met een enorm potentieel.

Kandidaatprofiel

Voor deze functie zoekt Top of Minds een Manager of Consultant met tenminste 8 jaar werkervaring in arbeidsbemiddeling, waarvan ten minste 3 jaar binnen Executive Support.

Contact

Managing Director Executive Support Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.