Lekkerland

Lekkerland

Over Lekkerland
Lekkerland is groothandel en logistiek partner voor 75 duizend verkooppunten, verspreid over Europa – waarin Nederland een belangrijke markt is. Met honderdtachtig eigen vrachtwagens rijdt Lekkerland zes dagen per week en bijna 24 uur per dag van haar drie eigen distributiecentra naar klanten, om hen zo goed mogelijk te bedienen en ontzorgen.

Groothandel, distributie en hybride
De klanten van Lekkerland Nederland variëren van conveniencezaken tot fastserviceketens en van flitsbezorgers tot tankstations. Het zijn in elk geval allemaal winkelformules die consumenten het gemak bieden van consumptie onderweg. Enkele klinkende voorbeelden zijn Subway, Burger King, Flink, HEMA, NS Retail en Bakkerij Bart. Voor sommige van deze klanten is Lekkerland groothandel, voor andere alleen logistiek dienstverlener, en voor de hybride klanten vervult Lekkerland beide functies. De omzet van het bedrijf bedraagt veertien miljard euro per jaar, waarvan drie miljard euro in Nederland.

Most Convenient Partner
De missie van Lekkerland is om haar klanten te ontzorgen en als een strategisch businesspartner mee te denken met uitdagingen van ondernemers. Alle banen en vacatures bij Lekkerland staan in het teken van deze missie. Om dit te bereiken gelden in het bedrijf belangrijke kernwaarden: transparantie, doelgericht samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, echte aandacht en continue verbetering. Medewerkers zijn trots om een onderdeel van Lekkerland te zijn en blijven de organisatie vaak jaren trouw.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.