Lagardère Travel Retail Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail
Lagardère Travel Retail is onderdeel van het Franse familiebedrijf Lagardère Group. De Travel Retail-tak is actief in ruim veertig landen, als beheerder van winkels en restaurants op vliegvelden en stations. In Nederland betreft het 51 retaillocaties op 27 NS-stations en twee vliegvelden. Lagardère Travel Retail kent drie divisies: Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice. Het bedrijf is in Nederland eigenaar van drie merken op het gebied van food: YO! en Smullers. In mei 2023 is daar het derde klimaatpositieve Natoo bijgekomen met een pilotlocatie in Rotterdam. Daarnaast is Lagardère Travel Retail eigenaar van het Franse boeken- en tijdschriftenwinkel Relay, inmiddels ook op Nederlandse stations aanwezig, en heeft het partnerships met retailers zoals Victoria’s Secret. Wereldwijd beheert Lagardère Travel Retail vijfduizend winkels; het bedrijf kent een omzet van maar liefst 5,2 miljard euro.

Sterke waardeproposities
Het bedrijf werkt continu aan het ontwikkelen van de beste waardeproposities voor haar businesspartners. Zo bouwt het sterke langetermijnrelaties op met deze partners, en zorgt het voor goedlopende winkels met een betrouwbaar assortiment waar elke stations- of vliegveldbezoeker te allen tijde op kan rekenen. Alle functies bij Lagardère Travel Retail staan in het teken van de missie om de reiziger de beste winkelervaring te bezorgen.

Werken bij Lagardère Travel Retail
Lagardère Travel Retail hanteert zes kernwaarden die voor alle werknemers en bij alle werkzaamheden leidend zijn: teamgeest, flexibiliteit, innovatie, uitmuntendheid, enthousiasme en ethiek. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en samenwerking, en collega’s dagen zichzelf en elkaar voortdurend uit. Creativiteit en vernieuwing zijn belangrijk, naast datagedreven sturing op performance. Zo blijft de motivatie hoog om, in gemeenschappelijke projecten en met een positieve houding, te anticiperen op ontwikkelingen in een dynamische markt. Daarbij handelen medewerkers altijd vanuit betrouwbaarheid en integriteit.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.