Kimberly-Clark

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark is een wereldwijde speler in persoonlijke hygiëne met een wereldwijde omzet van ruim 20 miljard euro. De business bestaat uit twee divisies: Professional en Retail. Internationaal geliefde merken zijn Kleenex, Kotex, Huggies, Pull-Ups, GoodNites en DryNites. Maar ook lokaal worden en merken gebouwd. Zo staat het Nederlandse Page in andere landen bijvoorbeeld bekend als Andrex, Cottonelle, Hakle of Scottex. Bijna alle merken van Kimberly-Clark zijn marktleider in hun categorie. Naast deze A-merken bestaat een deel van de Retail-business uit Private Label producten voor retailers. Voor veel retailers is Kimberly-Clark dan ook category captain.

Kimberly-Clark Benelux bestaat uit 60 medewerkers en is gevestigd in Ede en Brussel. De commerciële organisatie van de Retail-divisie bestaat uit 24 fte. In deze platte organisatie werken Sales, Marketing, Revenue Management, Category Management en Trade Marketing prettig en effectief samen.

“Wij hebben een sterke groeiambitie in een stabiele markt – dat zorgt voor een interessante uitdaging.” – Raymond Kimman, Sales Manager

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.