IntoAction

IntoAction

In maart 2009 zag intoAction het levenslicht. Tot stand gekomen aan de keukentafel van drie ervaren professionals die met de intrede van technologie de complexiteit in marketing zagen toenemen. Vooral zagen ze een groeiende behoefte aan een effectieve brug tussen techniek en business, met name bij grote, internationale organisaties.

Wat aan een keukentafel begon, groeide in twaalf jaar uit tot een prominente speler met toonaangevende klanten als AkzoNobel, Signify, Philips, Bavaria en FrieslandCampina. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven en een tweede kantoor in Utrecht (dat binnenkort naar Amsterdam verhuist) werken ruim zeventig medewerkers en digital consultants voor klanten aan duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service. Partnerships zijn gericht op de lange termijn, en worden met veel toewijding, aandacht en commitment vormgegeven. Klanten écht verder willen brengen, is voor alle medewerkers van intoAction een van de belangrijkste drijfveren.

 

Dat begint bij een haarscherpe analyse en dito advies. Maar daar houdt het niet op: als actiegedreven partij blijft intoAction het hele verandertraject betrokken en gespitst op het leveren van toegevoegde waarde. Met andere woorden: intoAction wil dat klanten altijd en overal het beste uit zichzelf halen. Bijvoorbeeld door een customer journey te optimaliseren of een solide e-commerce oplossing aan te dragen: door capability building en digital activation kan intoAction voor elke digitale klantvraag efficiënte groei- en verbeterplannen aan- en doorvoeren.

Great Place To Work
Al vier jaar op rij mag intoAction zichzelf een ‘Great Place To Work’ noemen. De onderlinge verbondenheid, samenwerking en ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling die de organisatie aan medewerkers biedt, zijn doorslaggevende factoren. IntoAction staat bekend als een ondernemende, slagvaardige organisatie waarin medewerkers veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgen om uit te blinken en vanuit de organisatie alle tools aangereikt krijgen om zich op alle gebieden verder te ontwikkelen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.