iBOOD iBOOD

iBOOD

Over iBOOD
Het was een mooie nacht in september 2005 waarop iBOOD – kort voor internet’s Best Online Offer Daily – haar allereerste dagdeal aan de wereld presenteerde. Het motto: elke dag een nieuwe deal voor de allerlaagste prijs. Een propositie waar de eerste en grootste dagdealsite van Europa altijd trouw aan is gebleven. Tegenwoordig plaatst iBOOD dagelijks maar liefst zes dagdeals en elke drie dagen nieuwe flash sales op het e-commerceplatform.

Het Nederlandse bedrijf maakte in ruim 15 jaar veel ontwikkeling door. Zo werd het platform 12 keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie e-commerce en sloten landen als België, Duitsland, Polen en Oostenrijk zich bij de iBOOD-familie aan. Inmiddels telt de scale-up meer dan honderd medewerkers, verspreid over kantoren in Amsterdam, Berlijn en Poznan.

 

Volop in transitie naar een marketing gedreven organisatie
Wat begon als een inkoopgeoriënteerde startup, transformeerde door de jaren naar een organisatie waarin marketing een leidende rol speelt. Mede met dank aan de onuitputtelijke schat aan data waar de specialisten van het marketingteam waardevolle inzichten uithalen. Het is aan de analytische Digital Marketing Manager om het gebruik en de interpretatie van data binnen iBOOD naar een nog hoger niveau te tillen en hiermee verdere groei te realiseren.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.