Het PA Bureau Het PA Bureau

Het PA Bureau

Het PA Bureau is een eigentijds recruitmentbureau voor professionals in business-support. Klanten variëren van het MKB tot multinationals in verschillende branches. Ook het netwerk van kandidaten is divers, van starters tot zeer ervaren PA’s, Executive Assistants, Directiesecretaresses, Management Assistants en Office Managers. Het zijn stuk voor stuk getalenteerde en gedreven support-professionals, met de hand geselecteerd door de consultants van Het PA Bureau. De missie van Het PA Bureau is om keer op keer de optimale match tussen kandidaat en functie te maken.

Het PA Bureau is vorig jaar ontstaan als spin-off van Top of Minds. Het moederbedrijf heeft een leidende positie als executivesearchbureau in Nederland en kantoren in Duitsland en Spanje. Dit succes is te danken aan een unieke combinatie van marketing en search. Het PA Bureau maakt gebruik van de innovatieve tools van Top of Minds. Dit leidt niet alleen tot betere service aan opdrachtgevers maar is ook prettig voor de eigen consultants.

“Ondersteunend personeel is lastig op papier te beoordelen. De persoonlijke klik is hier zo belangrijk, dat je zowel de opdrachtgever als de kandidaat echt moet doorgronden. Wij vinden het belangrijk om daar de tijd voor te nemen. Pas dan kun je een duurzame match garanderen.” – Catharina van Bruggen, Managing Director

Op dit moment bestaat het team uit de Managing Director Catharina van Bruggen, Consultant Nina Huisman, Creative Manager Sophie van Balen en Research Associate Sacha Holleboom. Catharina heeft ruim dertien jaar ervaring met bemiddeling in dit segment, en Nina en Sophie brengen respectievelijk vier en twee jaar ervaring met de Top of Minds-methode mee. Wegens het succes van de formule verwelkomen zij graag een extra Consultant.

Lubbe - COO Top of Minds

Meer dan 98% van onze leden blijft lid. Sluit je aan en blijf op de hoogte van gewilde functies.

Lubbe - COO Top of Minds

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Zodat we je een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunnen sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.