EyeCare Groep EyeCare Groep

EyeCare Groep

EyeCare Groep is in oktober 2021 ontstaan doordat acht premium optiekbedrijven samen zijn gegaan. Afzonderlijk staan zij stuk voor stuk bekend om hun persoonlijke zorg, hoge kwaliteit en high-fashion-monturen. Gezamenlijk hebben zij bijna honderd brillenzaken op A-locaties door heel Nederland. Daarmee is deze ‘nieuwe’ speler op de high-end brillenmarkt direct marktleider in haar segment.

De winkels van EyeCare Groep verbeteren met toonaangevende dienstverlening en producten op maat het gezichtsvermogen en de ooggezondheid van hun klanten. Er werken nagenoeg uitsluitend gediplomeerde opticiens, optometristen en audiciens die alleen producten van de allerbeste leveranciers aanbieden; naast brillen ook contactlenzen en oplossingen voor gehoorondersteuning. De winkels maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken en zijn vernieuwend in hun proposities. Abonnementsmodellen voor brillen zijn daar een voorbeeld van.

Door de samenwerking is EyeCare Groep uniek gepositioneerd om haar merken verder te professionaliseren, in te zetten op data en digitalisering, en de groeikansen in de markt optimaal te benutten. Gesteund door PE-investeerder EMK Capital wil het bedrijf via een buy&build-strategie opschalen naar tweehonderd winkellocaties in Nederland. Een ambitie gestoeld op samenwerking, ondernemerschap en kwaliteit.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.