Top of Minds Employer Branding

great stories attract great people

Great stories attract great people. Dat is waar we in geloven. Om talent aan te trekken, moet jouw verhaal beter zijn dan dat van de concurrent.

Top of Minds is een full-service employer branding agency. We adviseren bijvoorbeeld over merkpositionering en zetten employer brands ‘from scratch’ op. Maar we zijn ook het marketingverlengstuk van de recruitment teams van onze klanten en maken content zoals vacatureteksten en social media campagnes.

Employer branding is nooit af. Wat wordt de volgende stap voor jouw employer brand?

Ontdek de mogelijkheden

Employer Value Proposition

De EVP is de basis van elk succesvol employer brand. Wat wil je als werkgever uitstralen? Wat onderscheidt jouw organisatie van andere werkgevers? Top of Minds gaat op zoek naar het DNA van jouw organisatie.

Meer weten?

Werken-bij-site

Neem de regie over het employer brand en zorg dat kandidaten een zachte landing maken op een gelikte vacature of een mooie werken-bij-site. Top of Minds ontwerpt werken-bij-sites die passen bij jouw bedrijf.

Meer weten?

Arbeidsmarktcommunicatie

Laat je stem horen op de arbeidsmarkt. Hoe specifieker de messaging is afgestemd op de doelgroep, hoe effectiever. Top of Minds maakt en verspreid content, zodat jij altijd op het netvlies bent van het talent dat je zoekt.

Meer weten?

Waarom Top of Minds?

Top of Minds brengt al tien jaar werkgevers onder de aandacht van kandidaten. Dat brengt veel arbeidsmarktexpertise met zich mee. Wij weten precies aan welke knoppen je kunt draaien om de juiste kandidaten te bereiken. Dit doen we voor zowel de bekende namen in de markt, als voor organisaties die nog naam aan het maken zijn.

Ons team bestaat uit Employer Brand Consultants, Positionerings Experts, Online Communicatie Specialisten en Designers.

Gijs Millaard

Business Development Manager bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op