DaklaPack

DaklaPack

Over DaklaPack
DaklaPack Group bestaat uit een groep innovatieve bedrijven die elkaar zowel strategisch als operationeel ondersteunen. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Lelystad en verkoopkantoren in onder meer Frankrijk, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk biedt DaklaPack klanten in heel Europa unieke oplossingen op het gebied van verzending, verpakking en afvulling.

Ondernemendheid zit diep verweven in het DNA van DaklaPack. Dat blijkt onder meer uit de aanpalende activiteiten die het verpakkingsbedrijf door de tijd heen initieerde. Met verschillende succesvolle divisies zoals Clinical Trials, 24 ICE en How Are You Diagnostics wist DaklaPack haar positie op de markt flink te verstevigen. Na Europa is ook Amerika aan de beurt: onlangs opende DaklaPack zowel aan de westkust (San Diego) als de oostkust (New Jersey) een vestiging.

 

Toe aan de volgende stap
De afgelopen jaren maakte DaklaPack Group een behoorlijke groei door. Zo nam onder meer de dienstverlening binnen de medische industrie fors toe. Deze groei had impact op de aard en omvang van de werkzaamheden op de Finance-afdeling. De omvang en complexiteit van de huidige organisatie en de ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen vragen om doorontwikkeling en verdere professionalisering van deze afdeling. DaklaPack is toe aan de volgende stap: een proactieve, stevige Finance Manager die zaken structureert, standaardiseert en verder optimaliseert en daar waar mogelijk automatiseert.

DaklaPack is een uitgesproken ondernemend en innovatief bedrijf met de ambitie om de komende jaren de omzet te verdubbelen. De cultuur voelt als die van een familiebedrijf.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.