COVID-19-maatregelen kantoor Top of Minds

Na een zomer waarin we het werken op kantoor voorzichtig konden hervatten, zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Daarom voeren wij gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers op dit moment in principe via videobellen of telefonisch.

We hopen dat de landelijke situatie spoedig verbetert. Wanneer interviews weer face-to-face kunnen plaatsvinden, treffen wij onderstaande maatregelen op kantoor.

 

1. Luchtkwaliteit

Ventileren
Er staan in alle ruimtes zo veel mogelijk ramen open. Dit betekent wat meer achtergrond geluid van de vogels in de tuin of auto’s op straat, maar ook meer tocht. We vragen je hier rekening mee te houden qua kleding.

Bevochtigen
Wanneer de weersomstandigheden uitvoerig ventileren niet toelaten, wordt met luchtbevochtigers de luchtvochtigheid boven 50% gehouden, aangezien onderzoek uitwijst dat de overlevingskansen in de lucht van virale aerosolen sterk afremt.

HEPA-filters
Wij gebruiken dezelfde HEPA-filters als in de luchtvaart worden toegepast om eventueel in de lucht aanwezige virusdeeltjes zo veel mogelijk weg te filteren.

 

2. Oppervlakken

Ontsmetten
Aan het eind van iedere werkdag worden alle gangbare oppervlakken met alcohol ontsmet. Deurklinken krijgen tweemaal daags een extra ontsmetting.

Servies
We serveren je graag iets te drinken, maar zijn ook geenszins beledigd als je dit veiligheidshalve afslaat. Onze vaatwasser draait op 75 graden en als we iets te drinken voor je bereiden ontsmetten we eerst onze handen.

 

3. Ziektebeleid

Thuisblijven bij klachten
Voorop staat natuurlijk dat wij bij de minste luchtwegklachten onze afspraak met je zullen omzetten naar videobellen. Hetzelfde vragen we aan jou te doen.

Ziekte in de omgeving
Dit geldt niet alleen voor klachten die we zelf hebben, maar ook de mensen in ons huishouden.

 

4.Persoonlijke hygiëne

Ontsmetten
In alle spreekkamers en toiletten is ontsmettende handalcohol beschikbaar. Deze gebruiken we voor ontsmetting aan het begin en eind van onze afspraak.

Niezen of hoesten
Bij niezen of hoesten breken we direct het gesprek af en we verlaten de ruimte. Ook als dit veroorzaakt wordt door hooikoorts of andere allergieën.

Routering
Onze medewerkers hebben op kantoor elk een eigen kamer ter beschikking van tenminste 20 m² met meerdere ramen die open staan. Op de trap laten we elkaar voorgaan zodat er geen passage op korte afstand plaatsvindt.

 

We spreken je graag telefonisch of per videobellen!

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.