COVID-19-maatregelen 

Het niveau van corona besmettingen op dit moment is alarmerend hoog. Daarom voeren wij gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers op dit moment altijd via video of telefonisch.

Zodra de landelijke situatie verbeterd zullen we weer persoonlijke gesprekken gaan voeren op kantoor. Om dit veilig te laten verlopen hebben we de volgende maatregelen ingesteld.

 

1. Luchtkwaliteit

Ventileren
Er staan in alle ruimtes zo veel mogelijk ramen open. Dit betekent wat meer achtergrond geluid van de vogels in de tuin of auto’s op straat, maar ook meer tocht. We vragen je hier rekening mee te houden qua kleding.

Bevochtigen
Wanneer de weersomstandigheden uitvoerig ventileren niet toelaten, wordt met luchtbevochtigers de luchtvochtigheid boven 50% gehouden, aangezien onderzoek uitwijst dat de overlevingskansen in de lucht van virale aerosolen sterk afremt.

HEPA-filters
Wij gebruiken dezelfde HEPA-filters als in de luchtvaart worden toegepast om eventueel in de lucht aanwezige virusdeeltjes zo veel mogelijk weg te filteren.

 

2. Oppervlakken

Ontsmetten
Aan het eind van iedere werkdag worden alle gangbare oppervlakken met alcohol ontsmet. Deurklinken krijgen tweemaal daags een extra ontsmetting.

Servies
We serveren je graag iets te drinken, maar zijn ook geenszins beledigd als je dit veiligheidshalve afslaat. Onze vaatwasser draait op 75 graden en als we iets te drinken voor je bereiden ontsmetten we eerst onze handen.

 

3. Ziektebeleid

Thuisblijven bij klachten
Voorop staat natuurlijk dat wij bij de minste luchtwegklachten onze afspraak met je zullen omzetten naar videobellen. Hetzelfde vragen we aan jou te doen.

Ziekte in de omgeving
Dit geldt niet alleen voor klachten die we zelf hebben, maar ook de mensen in ons huishouden.

Ontsmetten
In alle spreekkamers en toiletten is ontsmettende handalcohol beschikbaar. Deze gebruiken we voor ontsmetting aan het begin en eind van onze afspraak.

Niezen of hoesten
Bij niezen of hoesten breken we direct het gesprek af en we verlaten de ruimte. Ook als dit veroorzaakt wordt door hooikoorts of andere allergieën.

Testen

Testbeleid medewerkers
Begin december hebben we een sneltest beleid ingevoerd. Alle medewerkers die op kantoor werken doen ’s ochtends voor vertrek een sneltest. Het resultaat wordt met een foto gedeeld in een gezamenlijk Slack-kanaal en enkel bij een negatief resultaat wordt toegang tot het kantoor verleend. 

Testbeleid bezoekers
Eventuele bezoekers, al zijn die uiterst schaars op het moment, vragen we hetzelfde te doen. Voor hen is een speciale testkamer ingericht bij de ingang van het kantoor, waar testen en handleiding beschikbaar zijn. De contactpersoon zorgt voor toelichting op het proces.

Abbott Panbio Ag Sneltest
Voor het uitvoeren van de test maken we gebruik van de door het RIVM goedgekeurde Abbott Panbio Ag sneltest. Sinds de start van ons nieuwe testbeleid hebben we eenmaal te maken gehad met een besmette medewerker, deze besmetting werd gelukkig door de test correct gedetecteerd.

 

 

We spreken je graag online!

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.