COVID-19-maatregelen kantoor Top of Minds

Langzaam hervat Nederland het werken op kantoor. Gedeeltelijk althans. Top of Minds doet hetzelfde. Ons kantoor is geopend, maar we werken met een minimale bezetting. Ook hervatten we onze interviews op kantoor. Om dit op een verantwoorde wijze te doen, hebben we diverse maatregelen getroffen. Op deze pagina lichten we deze toe, zodat je zelf een afweging kunt maken of je je gesprek met één van onze consultants graag in levenden lijve of toch liever via videobellen plaats laat vinden.

1. Luchtkwaliteit

Ventileren
Er staan in alle ruimtes zo veel mogelijk ramen open. Dit betekent wat meer achtergrond geluid van de vogels in de tuin of auto’s op straat, maar ook meer tocht. Op minder warme dagen vragen we je hier rekening mee te houden qua kleding.

Bevochtigen
Wanneer de temperatuur buiten uitvoerig ventileren niet toelaat wordt met luchtbevochtigers de luchtvochtigheid boven 50% gehouden, aangezien onderzoek uitwijst dat de overlevingskansen in de lucht van virale aerosolen sterk afremt.

HEPA-filters
Wij gebruiken dezelfde HEPA-filters als in de luchtvaart worden toegepast om eventueel in de lucht aanwezige virusdeeltjes zo veel mogelijk weg te filteren.

2. Oppervlakken

Ontsmetten
Aan het eind van iedere werkdag worden alle gangbare oppervlakken met alcohol ontsmet. Deurklinken krijgen tweemaal daags een extra ontsmetting.

Servies
We serveren je graag een kopje koffie of water, maar zijn ook geenszins beledigd als je dit veiligheidshalve afslaat. Onze vaatwasser draait op 75 graden en als we iets te drinken voor je bereiden ontsmetten we eerst onze handen.

3. Ziektebeleid

Thuisblijven bij klachten
Voorop staat natuurlijk dat wij bij de minste luchtwegklachten onze afspraak met je zullen omzetten naar videobellen. Hetzelfde vragen we aan jou te doen.

Ziekte in de omgeving
Dit geldt niet alleen voor klachten die we zelf hebben, maar ook de mensen in ons huishouden.

4.Persoonlijke hygiëne

Ontsmetten
In alle spreekkamers en toiletten is ontsmettende handalcohol beschikbaar. Deze gebruiken we voor ontsmetting aan het begin en eind van onze afspraak.

Niezen of hoesten
Bij niezen of hoesten breken we direct het gesprek af en we verlaten de ruimte. Ook als dit veroorzaakt wordt door hooikoorts of andere allergieën.

Routering
Onze medewerkers hebben op kantoor elk een eigen kamer ter beschikking van tenminste 20 m² met meerdere ramen die open staan. Op de trap laten we elkaar voorgaan zodat er geen passage op korte afstand plaatsvindt.

We hopen dat je je dankzij deze maatregelen
op je gemak voelt om langs te komen.
Graag tot ziens!

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.