Headhunter voor Private Equity

Consulting Exit naar Private Equity

Headhunter Investment Managers

Veel consultants hebben de abstracte wens om hun loopbaan op een gegeven moment voort te zetten binnen Private Equity. Maar slechts in een beperkt aantal gevallen wordt deze stap ook gezet. Niet zelden omdat de verwachtingen onvoldoende bleken aan te sluiten bij de realiteit, bijvoorbeeld op het vlak van work/life balance. Dit maakt het aantrekken van consultants voor een functie als Investment Manager of Investment Associate een bewerkelijke aangelegenheid die veel van de kostbare tijd van uw team vraagt. Top of Minds heeft een trackrecord met een zeer hoog slagingspercentage. Dit maakt de inzet van ons bureau een kostenefficiënte keuze die bovendien het best mogelijke resultaat garandeert.

Headhunter Portfoliobedrijven

Als headhunter voor portfoliobedrijven binnen Private Equity plaatsen we consultants in hetzij strategische, hetzij hands-on rollen. Vaak zijn het de strategy consultants van McKinsey of BCG die in een rol als Business Development Manager aan de slag gaan, terwijl de meer praktisch opgeleide consultants van Accenture of Deloitte het uitstekend doen in het veld van Commercial of Operational Excellence.

Start & scale-ups

Veel van onze opdrachtgevers binnen Private Equity hebben een portefeuille met (onder andere) een aantal scale-ups. Deze vorm van venturing vraagt een specifiek soort talent. Top of Minds beschikt over een groot bestand van consultants die naast hun advieswerk ook zelf als ondernemer actief zijn geweest. Deze complementaire combinatie maakt ze zeer effectief in het professionaliseren van start & scale-ups.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Annelijn Nijhuis

Partner bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op