Bencis Bencis

Bencis

Investeringsmaatschappij Bencis richt zich op investeringen in sterke, succesvolle ondernemingen uit Nederland, België en Duitsland met een operationeel resultaat tot 50 miljoen euro. Sinds 1999 heeft Bencis geïnvesteerd in 65+ ondernemingen. Daarbij heeft Bencis meer dan 220 add-on overnames gerealiseerd. Momenteel investeert Bencis in 29 ondernemingen met een gezamenlijke wereldwijde omzet van ca. 1,8 miljard euro.

Het doel is om waarde te creëren, door ondernemers en managementteams te adviseren, financieren en te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities. Bencis is van mening dat iedere partij zich dient te focussen op dat waar zij het beste in is. Door elkaar ruimte te bieden op basis van wederzijds vertrouwen realiseer je samen groeiambities.

Daarom neemt Bencis na een investering het management niet over, maar werken ze eerder samen met de managementteams van portfolio bedrijven. Dit betekent dat de dagelijkse leiding gewoon in handen blijft van de managementteams en de ondernemers.

Een rol bij Bencis betekent werken in teamverband, waarbij een zelfstandige mindset en verantwoordelijkheid nemen vanaf dag één erg hoog in het vaandel staan. Vanwege groeiplannen en ambities breidt het Amsterdamse team van Bencis (28 personen) nu uit met een Investment Manager.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.