Senior Consultant

Senior Consultant

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 22 februari 2021
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 222 views

Kandidaatprofiel

 • Vanaf 3 jaar in consulting
 • Eventueel met relevante industrie-ervaring
 • Functionele spike in strategie, marketing, sales en pricing
 • Analytisch
 • Communicatief sterk
 • Ondernemend
 • Vloeiend in Nederlands en Engels

Simon-Kucher & Partners is wereldwijd dé expert in commerciële strategieën. Het Nederlandse kantoor verdubbelt iedere vijf jaar en ligt ook voor 2021 op schema. Daarom trekt het kantoor nieuwe medewerkers aan. Senior Consultant is een bewezen landing spot voor ervaren consultants om hun skillset te verbreden en hun carrière te versnellen

Over Simon-Kucher & Partners

Simon-Kucher & Partners verbetert de topline van haar klanten sneller, beter en structureler dan wie ook. Van Sales, Marketing, Digital en Pricing projecten tot complete commerciële verander- en optimalisatieprogramma’s. Het internationaal gerenommeerde adviesbureau staat bekend om haar objectieve en analytisch diepgravende adviezen, wat haar klanten meetbare omzet en winstgroei oplevert. Geen vuistdikke rapporten, maar direct toepasbare oplossingen.

Typische onderwerpen waar Simon-Kucher & Partners aan werkt zijn bijvoorbeeld nieuwe business- en verdienmodellen, prijsstrategieën, en het verzilveren van (digitale) innovaties. Het bureau werkt voor een brede en diverse set aan klanten: van grote multinationals tot de hidden champions en van Consumer Goods en Retail tot Industrial Goods, Software en Business Services.

Werken bij Simon-Kucher & Partners
Met meer dan 38 kantoren over de hele wereld biedt Simon-Kucher & Partners alle voordelen van een groot kantoor: internationale mogelijkheden, uitgebreide trainingsprogramma’s en uitstekende voorwaarden.

Tegelijkertijd kent het relatief kleinschalige kantoor in Amsterdam – met zo’n 50 consultants – een persoonlijke en positieve cultuur waar veel ruimte is voor  ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Recent verhuisde de Nederlandse organisatie naar Infinity aan de Zuidas (in de volksmond bekend als ‘de schoen’). Het kantoor werd op de groei gekozen, waardoor er ook tijdens de Corona-maatregelen voldoende ruimte is om op kantoor te werken en afstand te bewaren. Daar wordt grif gebruik van gemaakt, ook al is thuiswerken net zo goed mogelijk. De reden is duidelijk: puur enthousiasme om van elkaar te leren en samen te groeien..

“Ondanks de pandemie liggen we qua omzet goed op koers voor Plan A. Veel klanten willen hun strategische projecten juist nu doorzetten; voor de workshops zoeken we alternatieve locaties en er zijn zelfs klanten die bij ons komen voor advies om de crisis door te komen.” – Jos Eeland, Partner

Vacature: Senior Consultant

De Senior Consultant is de motor van een projectteam. Zij/hij is direct betrokken bij alle fasen van het projectwerk: van proposals en het eerste contact met klanten, tot het opzetten van analyses en het presenteren van de inzichten. Daarnaast begeleidt en coacht zij/hij junior collega’s. De snelle groei van de organisatie maakt dit de ideale landing spot voor consultants met grote ambities.

“We groeien zo hard, dat er voor iedereen ruimte is. Er is geen onderlinge concurrentie om een beperkt aantal plaatsen. Of je promotie krijgt heb je geheel zelf in de hand. En lukt het dit keer niet? Dan hoef je niet lang te wachten op je volgende kans, want we hebben een halfjaarlijkse cyclus. Ook tijdens Corona-tijd gaan promoties gewoon door.” – Jos Eeland, Partner

Teamwork staat bij Simon-Kucher & Partners centraal. Dat is direct terug te zien in de hechte langetermijnrelaties met klanten en intensieve samenwerking met collega’s. De Senior Consultant stuurt projectteams aan en maakt daarnaast deel uit van een clusterteam van 10 fte, waarbij de focus ligt op business development in teamverband,  persoonlijke ontwikkeling en cultuur. Kortom, dit is een bijzondere kans om mee te bouwen aan een succesvolle organisatie.

Simon-Kucher & Partners werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met 
Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Senior Consultant

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Senior Consultant

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Senior Consultant

Vraag over deze vacature? Vraag het Catherine Visch

Key Account ManagerSimon Lévelt
Volgende vacature
Category LeadRecharge.com

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.