Associate Tech Practice

Associate Tech Practice

  • HR
  • Technology
  • Amsterdam
  • Minimum of 2 years' experience
  • 1189 views
This vacancy has been filled. Go to the Top of Minds brandpage

In deze turbulente tijd wordt één ding duidelijk: de tech-tak van Top of Minds is here to stay. Om aan de grote vraag van de markt te beantwoorden, gaat Top of Minds uitbreiden met een Associate Tech. Een rol om ongelofelijk veel te leren en veel impact te maken op bedrijven en kandidaten. 

Over Top of Minds

Top of Minds begeleidt professionals in uiteenlopende sectoren en rollen naar een volgende stap in hun carrière. De succesformule bestaat uit een sterke focus op de lange termijn. Werkgevers zien dat terug in strategisch partnerschap bij het bouwen van sterke teams, kandidaten merken het vooral aan de diepgang in het contact.

De Recruitment Consultants bij Top of Minds zijn gespecialiseerd in een nichemarkt, bijvoorbeeld sales binnen FMCG of product management in e-commerce. Door deze focus kennen zijn hun vakgebied en de opdrachtgevers goed. Het specialisme van de Recruitment Consultants wordt doorgetrokken naar de Recruitment Associate. Elke Recruitment Associate is dus een directe partner van een Recruitment Consultant en werkt nauw met hem/haar samen op een specifiek vakgebied.

Verder heeft Top of Minds een inhouse marketingteam. Dit team ondersteunt het recruitmentproces met inspirerende content en gerichte campagnes. Denk bijvoorbeeld aan interviews met rolmodellen, achtergrondartikelen en uitgebreide vacatureteksten. Opdrachtgevers zijn A-merken als bol.com, eBay, Pathé en ING maar ook start- en scale-ups zoals Atida en BuyBay.

De Tech-practice
De Tech-practice van Top of Minds wordt geleid door Hayke Tjemmes, die hiervoor werkte bij Wehkamp. Hayke koos voor Top of Minds omdat hij zag dat er in de markt behoefte was aan een meer kwalitatieve benadering van IT-specialisten. In de authentieke aanpak van Top of Minds vond hij daarop een passend antwoord.

“De werkwijze van Top of Minds onderscheidt zich door oog voor inhoud, diepgang, wederzijds vertrouwen en vooral de lange termijn. Dat is precies waar kandidaten én opdrachtgevers in de tech-sector naar snakken.” – Hayke Tjemmes, Consultant

Dat de unieke kwalitatieve benadering in de tech-sector werkt is bewezen: ondanks de huidige marktomstandigheden groeit de Tech-practice hard. Daarom zoekt Hayke een partner-in-crime die wil meebouwen aan het succes

Vacature: Associate Tech-practice

De Associate zal samen met Hayke bouwen aan het succes van de tech-practice van Top of Minds. De Associate heeft ownership over het hele searchproces en zal daarbij ook kandidaten interviewen.

De juiste kandidaat voor de juiste vacature – dat begint met een gedegen search op basis van duidelijk geformuleerde criteria. De Associate werkt procesmatig en overzichtelijk – van het in kaart brengen van de markt en het opstellen van de juiste zoekcriteria tot het opstellen en uitvoeren van een benaderingsplan. De Associate maakt daarbij gebruik van de kandidatendatabase van Top of Minds en LinkedIn, maar ook platformen als GitHub, StackOverflow en AngelList. Vervolgens zal de Associate voor enkele rollen ook kandidaten interviewen. In eerste instantie voor de meer toegankelijke rollen, maar hoe sneller de Associate zich ontwikkelt, hoe meer deze verantwoordelijkheden zullen uitbreiden.

Teamwork
Ondanks dat thuiswerken op dit moment de norm is, is de samenwerking met het team intensief. Niet alleen om elkaar op de hoogte te houden van de voortgang van de searches, maar ook om inhoudelijk te sparren. Onder begeleiding van Hayke ontwikkelt de Associate zich tot waardevol coach voor kandidaten en adviseur voor klanten.

“Het is toch fantastisch als je iemand kunt helpen aan de baan van zijn leven.”– Hayke Tjemmes, Consultant IT

De Recruitment Associate is onderdeel van het Researchteam bestaande uit tien jonge professionals. Zij ondersteunen elkaar, wisselen expertise uit en hebben regelmatig overleg om het search-proces voor álle disciplines binnen Top of Minds te verbeteren.

Er zijn voorzorgsmaatregelen getroffen waardoor het ook nu mogelijk is om veilig vanaf het kantoor van Top of Minds in Amsterdam te werken voor medewerkers die daar behoefte aan hebben. We kijken allemaal uit naar de tijd dat we weer kunnen werken in een gezonde balans van remote en persoonlijk contact.

Solliciteer nu

Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Apply

Download full job profile (PDF)

Download job profile

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: