Hayke Tjemmes

Director
  • 2019   Top of Minds Executive Search
  • 2016   Recruiter, Wehkamp
  • 2011   Recruiter, SYSQA
  • 2006  Test (automation) Engineer, SYSQA
PAPI gecertificeerd PAPI gecertificeerd

Hayke Tjemmes

Director
  • 2019   Top of Minds Executive Search
  • 2016   Recruiter, Wehkamp
  • 2011   Recruiter, SYSQA
  • 2006  Test (automation) Engineer, SYSQA
PAPI gecertificeerd PAPI gecertificeerd

Iedereen wil het verschil maken en ‘iets’ achterlaten: een ‘purpose’ hebben. Is het niet raar dat we, in een moeilijke markt als die voor tech, juist niet daarop focussen bij het werven van talent? Veel bedrijven proberen te concurreren op salaris, pingpongtafels, gratis snacks, onbeperkt vakantiedagen. Maar… Wat betekent dat voor je ‘purpose’? IT Specialisten en IT Executives willen kiezen voor innovatie, inspiratie en impact: een aansprekende visie en missie; een sector van maatschappelijk belang zoals bijvoorbeeld Health; de juiste (moderne en toekomstgerichte) tech stack; een team van inspirerende mensen die uitdagen om te groeien en ruimte om te experimenteren.

Door mijn ervaring in recruitment én IT te combineren kan ik dat verhaal van binnenuit vertellen, zodat er een aantrekkelijk verhaal ontstaat over hoe iemand gaat bijdragen aan het succes van een organisatie. Bijvoorbeeld over de samenhang tussen missie, visie en persoonlijke groei. Of over hoe de teamdynamiek en de juiste tooling gaan zorgen voor innovatie. Dat vraagt om goede storytelling, want juist deze decision drivers maken nieuwsgierig en vormen de basis voor inhoudelijke gesprekken van betekenis en (dus) de beste match.

Great stories attract great people. Top Of Minds heeft als enige executive search kantoor de inhoudelijke IT kennis, begrip van de markt én een marketingfactory in huis om met een solide en waardevolle boodschap IT Specialisten en executives te overtuigen. Een geweldige en onderscheidende basis om in de boeiende Technology markt het verschil te maken!

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.