Manager

Manager

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Minimum of 3 years' experience
  • 577 views
This vacancy has been filled. Go to the Eden McCallum brandpage

Eden McCallum is een strategisch adviesbureau met een vernieuwend businessmodel: freelanceconsultants. De Manager wordt een drijvende kracht achter het doorzetten van de groei. Zij/hij zorgt voor ieder project voor een topkwaliteit team. Daarnaast krijgt zij/hij alle ruimte om interessante HR-onderwerpen op te pakken en zo de organisatie verder te brengen.

Over Eden McCallum

Eden McCallum staat voor een radicaal nieuwe manier van consulting. Voor cliënten verandert er weinig: een team van ervaren en talentvolle consultants die samen het probleem oplossen en die inhoudelijk zeker niet onderdoen voor de klassieke kantoren. Voor de consultants is het echter een wereld van verschil. Eden McCallum biedt hen de mogelijkheid om zich in alle vrijheid en flexibiliteit te focussen op de projecten die ze het meest interessant vinden. Een unieke propositie voor voormalig top-tier consultants waarin ze zich – net als voorheen – volledig kunnen storten op strategische vraagstukken, maar nu in een freelanceconstructie waardoor ze de ruimte hebben het in te richten zoals ze zelf willen, zowel qua inhoud als worklife-balance. Toonaangevende media als The Economist, Financial Times, Het Financieele Dagblad en WirtschaftsWoche hebben Eden McCallum geroemd om deze disruptieve stap.

‘Consulting Redefined.’ – Harvard Business Review over Eden McCallum

Eden McCallum heeft sinds haar oprichting gewerkt voor grote internationale bedrijven in meer dan negentig verschillende landen. Het bedrijf – met kantoren in Londen en Amsterdam – groeit hard. Daarom is dit een mooi moment voor een Manager om in te stappen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het kantoor en het team.

“Het groeiende team in Amsterdam bestaat nu uit 25 mensen. Ondanks dat we groter worden, houden we ons startup gevoel vast: het energieke en dynamische dat hoort bij een jong en groeiend bedrijf. We geven dan ook veel vrijheid aan onze medewerkers, en staan ook open voor flexibele werkvormen.” –Cyrus Ditzel, Partner

Vacature: Manager

De Manager speelt een cruciale rol binnen het Amsterdamse kantoor van Eden McCallum. Zij/hij zorgt onder andere voor de aanwas van nieuwe, topkwaliteit freelanceconsultants, onderhoudt het contact met hen, en is betrokken bij de staffing van projecten. Daarnaast krijgt de Manager de ruimte om zich te richten op de HR-onderwerpen die zij/hij het meest interessant vindt. Of het nou gaat om coaching, recruitment, het opzetten van een trainingscurriculum, zelf trainingen ontwikkelen en geven, of de onboarding van nieuwe consultants en medewerkers; mogelijkheden zijn er genoeg.

“De Manager is bepalend voor onze belangrijkste pijler: het netwerkto van freelance-consultants. Hij/zij onderhoudt het contact met de consultantpool en zorgt dat we steeds meer consultants van topkwaliteit in kunnen zetten op mooie en uitdagende projecten.” – Franka Reuvers, Head of Benelux Talent Team

Een belangrijke verantwoordelijkheid van de Manager is om voor elk project het beste team samen te stellen. Zij/hij kent de dynamiek van consulting en weet daardoor goed de balans te vinden tussen de wensen van de cliënt, de belangen van Eden McCallum en de voorkeuren en beschikbaarheden van de consultants. Bij de staffing van projecten werkt de Manager nauw samen met de andere leden van het Talent Team en met de Cliënt Partners. Het bedrijf heeft een platte en informele cultuur, waardoor zij/hij korte lijntjes heeft met de Cliënt Partners en een volwaardig sparringpartner voor hen is. De tijdslijnen rond projecten zijn vaak kort en doorgaans lopen er meerdere projecten tegelijkertijd. Dat vraagt om een sterk improvisatievermogen, een oplossingsgerichte mindset en een flinke dosis flexibiliteit.

Ondanks dat Eden McCallum een relatief kleine organisatie is, zijn er voor de Manager genoeg uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Tel daar de ruimte bij op die de Manager krijgt om zelf interessante nieuwe onderwerpen op te pakken en zij/hij kan bij Eden McCallum jaren vooruit.

 

Interesse?

Eden McCallum werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Apply

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: