Eden McCallum Eden McCallum

Eden McCallum

Disruptief consulting model

Steeds meer consultants willen wel consultant zijn, maar alleen tegen goede voorwaarden. Dat is precies wat Eden McCallum hen biedt. Voor cliënten is de ervaring met Eden McCallum vergelijkbaar met die bij tradtionele, gevestigde bureaus. Maar aan de achterkant is het bedrijf compleet anders georganiseerd. Voor de consultants maakt dat een wereld van verschil.

De disruptie die Eden McCallum hiermee teweegbrengt, wordt onderschreven door toonaangevende media als The Economist, Financial Times, Het Financieele Dagblad en WirtschaftsWoche. Harvard Business Review schreef zelfs over Eden McCallum: ‘Consulting Redefined’.

Topkwaliteit, flexibeler en tegen een betere prijs

Eden McCallum helpt haar cliënten met het oplossen van hun grootste uitdagingen op het gebied van strategie, operations en organisatie. De freelance-consultants die het bedrijf inzet, behoren tot de allerbesten. Ongeveer de helft heeft voorheen bijvoorbeeld bij McKinsey, BCG of Bain gewerkt. Zo levert Eden McCallum concurrerende kwaliteit, maar dan op een flexibele manier en tegen een betere prijs.

Het bedrijf is gestart in 2000 en heeft sindsdien gewerkt voor grote internationale bedrijven in ongeveer 90 landen. Het bedrijf heeft kantoren in Londen en Amsterdam en is de laatste jaren in de Benelux hard gegroeid. Alleen al in Nederland zijn op ieder moment 50 tot 75 freelance-consultants via Eden McCallum aan het werk.

Voor iedere uitdaging het beste team

Eden McCallum besteedt veel zorg aan het samenstellen van het juiste team passend bij de specifieke opdracht en de cliënt. Daartoe onderhoudt Eden McCallum nauwe banden met bedrijven, om goed te begrijpen welke uitdagingen er spelen.

Ook het contact met de freelance-consultants is voor het bedrijf enorm belangrijk. Eden McCallum moet goed op de hoogte zijn van de expertise en persoonlijke voorkeuren van iedereen in de pool. Vaak hebben de freelancers van Eden McCallum al ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Dit leidt tot een meer pragmatische aanpak, met oog voor de implementeerbaarheid van voorgestelde oplossingen.

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in:

You’re currently visiting our English website.

For a complete overview of all vacancies in the Netherlands, Germany or Spain, please visit our localized websites.

Select the country you’re interested in: